Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Därför väntar Harry med att fria till Meghan

12 okt, 2017, 17:00 
https://image.svenskdam.se/image-5470953?imageId=5470953&width=1320&height=689
Agneta Nisbeth
Vi vet!
Annons

Det är många som väntar på en ny kunglig förlovning. Speciellt i prins Harrys hemland Storbritannien och många frågar sig varför det dröjer innan vi får se prinsen med sin flickvän Meghan Markle i förlovningssoffan. Nu förstår vi varför.

Den viktigaste anledningen till detta sägs nämligen vara att Meghan fortfarande spelar in nya avsnitt av sin tv-serie Suits. Jobbet slutar först i november och då är hon fri för att ta det stora steget över till Europa för att flytta in på Kensington Palace tillsammans med sin prins.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Tidningsrapporter gör gällande att Meghan mycket sällan sover i sitt hem i Toronto, men när hon gör det är det fullt med polisbilar utanför huset. Dessutom är det säkerhetsvakter på gatan dygnet runt sedan hon visat upp sig tillsammans med prins Harry under Invictus Games.

– Säkerhetsmässigt vore det en katastrof att ha prinsen blivande hustru här på inspelningsplatsen, säger en källa till Daily Mail.

Så när Meghan reser över till London nästa gång kanske vi äntligen får höra och se en ny kunglig förlovning!

Foto: IBL

Annons