Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Därför var inte Estelle med på hovets nya bild

07 nov, 2016, 13:55 
AvJohanna Lejon
I förra veckan släpptes en ny bild på prins Oscar. Många har undrat varför Estelle inte var med på fotot. Svensk Damtidning vet varför.
Annons
Estelle-Ste

I fredags publicerade hovet en ny bild på prins Oscar, som en slags “hösthälsning från Haga”, som Kungahuset själv kallar det. På bilden syns prinsen, som häromveckan fyllde åtta månader, sitta i de gulnande höstloven utanför Haga Slott i Hagaparken. Lilla Oscar är klädd i blå quiltad jacka från Burberry, har en allvarlig uppsyn och är alldeles bedårande söt. En nästan exakt likadan bild skickades ut hösten 2012, då prinsessan Estelle, Oscars storasyster, också var åtta månader fyllda. Även den bilden lades in på hovets sajt som en “hösthälsning från Haga”.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
Haga slott, oktober 2016H.K.H. Prins Oscar / HRH Prince Oscar

Många undrade dock varför inte Estelle var med på hösthälsningsbilden som kablades ut över världen i förra veckan. Vi vet svaret. Svensk Damtidning erfar att kronprinsessan Victoria och Daniel bestämt att återskapa många av de bilder som skickades ut på Estelle det första året. Man vill fota Oscar på samma sätt som Estelle en gång fotograferades. En av dessa bilder är just det klassiska höstlövsfotot som vi såg för första gången hösten 2012. Victoria och Daniel må vara kungliga, men de är också precis som andra småbarnsföräldrar. De vill ta bilder som minnen och extra roligt är det förstås att ha sina två barn fotade vid precis samma ålder och på precis samma sätt.

Prinsessan-Estelle

Vid julfotograferingen kommer dock hela familjen, såklart, att vara med, erfar Svensk Damtidning.

Av: Johanna Lejon.

Foto: Kate Gabor/Kungahuset, Stella Pictures.

Annons