Därför visar Kate och William inte upp lillprinsen Louis, 4

22 feb, 2023, 09:00 
Prins Louis, prins William, prinsessan Kate

Yngsta prinsen får inte följa med som sina syskon gjort. Det här är anledningen bakom beslutet...

Annons

Tronarvingen Prins William och hans hustru prinsessan Kate har tre barn tillsammans. Det är prins George, prinsessan Charlotte och prins Louis.

Det är ofta bara de två äldsta barnen varit med under offentliga framträdanden.

7 föräldratips från Kate och William!
7 föräldratips från Kate och William!

George, 9, och Charlotte, 7, fick till exempel vara med under deras farmor drottning Elizabeths begravning i september och har följt med på den årliga julpromenaden i Sandringham flera år.

Prins Louis charmar ofta publiken

När det gäller kungliga offentliga åtaganden får vi sällan se en komplett familj ta sig fram omringad av fotografer. Det är ofta som lillprinsen Louis, 4, fattas...

Louis fick promenera vid sidan av sin familj i Sandringham i jul för allra första gången. Då gjorde han ett starkt intryck och charmade exakt alla på plats.

Annons

Yngsta prinsens gest till syrran fångades på film. Han sprang fram med en fin liten bukett till Charlotte. Publiken körade i "Awww" av synen.

Yngsta prinsen får inte följa med på kungligt besök utomlands

Prins George var knappt ett år, 9 månader, när familjen gav sig iväg bortom engelska gränsen. Då skulle hans mamma och pappa nämligen på kunglig officiell resa till Australien.

För Charlotte blev det första officiella statsbesöket något senare, hon var nästan 1,5 år när familjen landade i Kanada.

Prins Louis har ännu inte landat i ett främmande land för att synas med sina föräldrar och syskon – det finns det flera anledningar till.

I oktober 2019 reste Kate och William Pakistan för ett besök på fem dagar. Statsbesöket räknas som ett kungligheternas mest komplexa resor någonsin.

Under åren har den brinnande coronapandemin även hindrat kungligheterna från att göra officiella besök i andra länder.

Annons

Schemat för prinsparets utlandsbesök i år är inte bestämt ännu. Kanske väntar yngsta prinsens första statsbesök runt hörnet...

Prinsessan Kate, prins William, prins George, prinsessan Charlotte, prins Louis
Prins Louis har ännu inte fått följa med under ett statsbesök utomlands. Kanske väntar lillprinsens första resa i år.

Foto: TT

Annons