Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Gästerna har börjat anlända...

13 jun, 2015, 15:08 
Agneta Nisbeth
Annons
calle-anita-schulman

Nu är det verkligen på gång, bröllopet mellan prins Carl Philip och Sofia Hellqvist. De första gästerna har redan anlänt som Calle och Anitha Schulman.

Slottskyrkan är smyckad med pioner, rosor och nejlikor i rosa, orange och aprikos. Mot väggarna lutar sig björkkvistar och under prunkar hundkex, ormbunke och hallonblad. Psalmerna som ska sjungas är psalm 289 och 200. Kyrkbänkarna städas nu en sista gång eftersom hundkexen släpper pollen och blombland.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
marre

Frisören Marre på väg in med sin hustru.

Annons

Men han ville inte stanna för fotograferna, och inte svara på något om brudfrisyren!

tarras

Elisabeth Tarras Wahlberg.

gaster-1

Rapport från logården; alla jublar när de gräddfärgade bilarna med gästerna kör förbi. De första gästerna har tagit plats, däribland Lovisa de Geer och Niklas Bolle.

gaster-2

Lovisa de Geer och Niklas Bolle, på bilden ovan, är några av gästerna som redan har anlänt. Vigselförrättare Lars Göran Lönnemark sa till Svensk Damtidning:

Annons

– Jag är inte nervös, nu vill jag bara att det hela ska komma igång.

saliba

Christina  och Elias Saliba, kom precis iförd en fantastisk beige klänning. De färger som dominerar bland de kungliga gästerna är just beige.

Som låtar i kyrkan ska brudparet ha Fix You och Paraply, som en hyllning till Dalarna har Dalarnas journalister fått de bästa platserna på pressbänken. Både Nina Eldh och Bertil Ternert, hovets förra informationschefer, har tagit plats i bänkarna.

– Det ska bli fantastiskt att gå på vigseln, sa Christina de Geer till Svensk Damtidning.

Redan för en tid sedan kom fyra av prins Carl Philips närmaste vänner, bland dem Jan Åke Hansson och Oscar Kylberg. Killarna gick in i en annan del av slottet, kanske kommer de alla vara bestman till prinsen?

TEXTEN UPPDATERAS

Av Johanna Lejon, Liv Sander, Ellen Myrgård, Anna von Koch, Margareta Gotthardsson

Foto: Svensk Damtidning

Annons