Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Dessa gåvor önskar sig Meghan och Harry – hemliga listan har läckt ut

15 maj, 2018, 15:00 
Agneta Nisbeth
För en tid sedan berättade vi om att prins Harry och Meghan Markle önskade att folk gav pengar till välgörenhet i stället för bröllopspresenter. Nu har tidningen Sunday Times kommit över deras privata önskelista och här talar vi prylar...
Annons

Välgörenhetsgåvor i all ära, men det är ändå ett bröllop vi talar om och då vill man ju ha presenter.

Prins Harry och Meghan Markle har valt ut sju organisationer som de vill att bröllopsgästerna ska skänka pengar till. Men har det kommit fram att deras närmsta krets fått en annan lista. En lista på gåvor som är något helt annat än välgörenhet.

Det är den brittiska tidningen Sunday Times som avslöjar att paret lagt ut sin önskelista inför bröllopet på exklusiva Soho House Members club. Här finns det lyxiga gåvor som heter duga, eller vad sägs om ett par sammetsfåtöljer av den typ som finns på lyxiga privata biografer för drygt 25000 kronor styck.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
Dessa fåtöljer lär paret önska sig.
Dessa fåtöljer lär paret önska sig.
Harry och Meghan önskar sig nu gåvor från nära vänner inför bröllopet.
Harry och Meghan önskar sig nu gåvor från nära vänner inför bröllopet.
Annons

Här finns också champagneglas av kristall, kandelabrar från Lexington, filtar av cashmere, trendiga kuddar och en nordisk kokbok som bara kostar 300 kronor. Den sistnämnda boken kanske paret vill ha efter sin resa till Norge för en tid sedan. Dessutom är boken skriven av en svensk!

Boken och champagneglasen som paret önskar sig.
Boken och champagneglasen som paret önskar sig.

Ni kan själva kika in på sajten Soho Homes här, för att titta vad de har att erbjuda i form av gåvor. Även om ni inte är bjudna just på prins Harrys och Meghan Markles bröllop.

Foto: Stella Pictures

Annons