Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagenSollidens slott

De okända detaljerna! Se Harrys och Meghans privata bröllopsbilder

21 maj, 2019, 10:00 
Visst har vi sett bilder från bröllopet tidigare, men inte så privata som de här. Så följ med Meghan och Harry bakom kulisserna!
Annons

13 dagar efter att baby Archie kommit till världen firade hertiginnan Meghan och prins Harry sin första bröllopsdag och delade med sig av 14 bilder, till stor lycka för sina 8,2 miljoner följare på Instagram. Vi får se Meghan med sin mamma Doria Ragland i ett mycket privat ögonblick i St George’s Chapel.

Meghan med mamma Doria Ragland

Och en hittills okänd bild på Meghan och prins Charles, tagen precis innan han skulle föra henne upp för altargången.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
Meghan med svärfar prins Charles

På en av bilderna rättar Givenchys Clare Waight Keller, konstnärlig ledare för det franska modehuset Givenchy och den som designade brudklänningen, till sin skapelse i sista sekunden.

Annons
Meghan med Givenchys Clare Waight Keller som designade brudklänningen

Bakom kulisserna vid bröllopsfotograferingen

Meghan och Harry bjuder också på en bakom-kulisserna-bild från den glada bröllopsfotograferingen i gröna salongen på Windsor Castle.

Meghans och prins Harrys brudnäbb: Zalie Warren, prinsessan Charlotte, Remi och Rylan Litt, Florence van Cutsem, prins George och Ivy och John Mulroney.
De åtta barnen i näbbet: Zalie Warren, prinsessan Charlotte, Remi och Rylan Litt, Florence van Cutsem, prins George och Ivy och John Mulroney.

Vi får till och med se prins Harry ensam i ett rum där han samlar sig precis före vigseln. En stund senare skiner han som en sol på väg nerför trappan, med sin något stramare best man prins William i släptåg.

Annons
Prins Harry och prins William före vigseln.

Och visst är det typiskt Harry att han skojlåtsas att han ska lifta med bilen som ta honom runt hörnet till kyrkan.

Prins Harry på väg mot kyrkan för att gifta sig.

Den mystiska tärnan avslöjad

Det finns en bild på en mystisk lady som lämnar över brudbuketten med förgätmigej, luktärter, jasmin och astilbe (som prins Harry hade plockat själv samma morgon). När dimman hade skingrats visade det sig vara prins Harrys assistent Clara Madden.

Annons
Meghan med sin okända tärna, prins Harrys assistent Clara Madden.

Vi får också veta att sömmerskorna som sydde brudklänningen inte hade den blekaste aning om vem som skulle ha den. Och att frisören Serge Normant snodde ihop Meghans bröllopsuppsättning på 45 minuter blankt.

Meghans och Harrys egen låt

Samma kväll dansade hon och Harry sin första dans som man och hustru till Wilson Picketts Land of a Thousand Dances. Någon bröllopsresa blev det inte, men väl en kort tripp till hemligt ställe. Och då var det ingen mindre än Hennes Majestät drottningen som ryckte in som extramatte åt Meghans beagle Guy.

Annons

– Vi vill tacka för all kärlek och allt stöd som vi fått från så många av er runt om i världen. Var och en av er gjorde vår dag ännu mer meningsfull, hälsar Meghan och Harry nu.

I skrivande stund har deras bildspel 6,4 miljoner visningar. Men det finns alltid folk som knorrar: för varför får man se designern, frisören, prins William och prins Charles. Men inte en skymt av Kate?

Meghan och prins Harry med Doria Ragland efter vigseln i St George's Chapel
Det var den 19 maj förra året som Meghan sa ja till prins Harry i St George’s Chapel, iförd siden från Givenchy och drottning Marys briljanttiara.
Meghan prins Harry
Nyblivna föräldrar till sjuan i tronföljden, två veckor gamle Archie Harrison.

Se alla bilderna här:

(klicka på pilen så rullar videoklippet i gång!)

Foto: TT

Annons