Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Den bästa julen någonsin för Caroline?

18 dec, 2014, 09:22 
https://image.svenskdam.se/image-5471213?imageId=5471213&width=1320&height=689
Annons
Caroline-3

Hon är gift men singel ändå – livet har aldrig varit bättre för prinsessan Caroline som får en riktigt God Jul i år.

Plötsligt pekar allting uppåt igen för furstefamiljen i Monaco. Ridån har gått igen för tragedierna, som gång på gång drabbat Grimaldis. Kan den omtalade förbannelsen ha brutits?

National day of Monaco -

Under den senaste tiden har ljuset återvänt. Dramat är nu ett annat, det finns plats för skratt och lyckokänslor.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
Caroline-3
Caroline-2

Prinsessan Caroline kommer själv från en sargad familj. Efter alla olyckliga år, kan hon nu äntligen glädjas åt sin härliga familj.

Funnit kärleken

Carolines faderlösa barn har alla funnit kärleken. Andrea Casiraghi är gift med sin Tatiana. Tillsammans har de gullige sonen Sacha, som snart får en lillasyster eller en lillebror. Tatiana är nämligen gravid igen.

Annons

Barnvakt

Charlotte Casiraghi lever i harmoni med komikern Gad Elmaleh och sonen Raphaël. Mormor Caroline är ofta med som barnvakt.

En omtänksam mormor

På bilden till höger ser vi prinsessan av Monaco med lille Raphaël i famnen på Grand Prix-hästhoppstävlingarna  i Paris.

ste_pierre_casiraghi

Dessutom – kanske det roligaste av allt – är ju att Carolines yngste son, den bildsköne Pierre Casiraghi, ska gifta sig med sin Beatrice Borromeo. Bröllopet är under planering och även där har Caroline ett finger med i det hela.

caroline-ao

Caroline har alltså fullt upp och aldrig har väl tillvaron varit så underbar för den familjekära prinsessan.

Annons
Monaco National Day

Här ser vi prinsessan Caroline med en del av sin familj, däribland hennes yngsta dotter prinsessan Alexandra till vänster i bild.

Av Åsa Bönnelyche

Foto: All over press, IBL, Stella Pictures

 

 

Annons