Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Den lilla svarta! Kungliga svarta klänningar genom åren

29 jun, 2019, 10:00 
AvMalin Falkengren
Här är 12 snygga svarta kungliga klänningar vi gärna skulle ha dinglandes i våra garderober!
Annons

Svarta klänningar är alltid bra att ha hemma, de passar till många tillfällen och går matcha till alla möjliga accessoarer. Det är inte ofta som kungligheterna bär svarta klänningar, men när de väl gör det så strålar dem.

Madeleine är den som burit svart flest gånger

Den lilla svarta kan komma väl till hands när man inte vet vad man ska ha på sig. Här har prinsessorna varit riktigt fina när de burit svarta klänningar. Madeleine är den som burit svart flest gånger och visst blir hon dramatiskt vacker? Även prinsessan Sofia har burit svart och speciellt snygg var hon i sin stora svarta tyllbakelse vid en nobelmiddag.

Prinsessan Sofias eleganta galaklänningar

Vid flera tillfällen har prinsessan Sofia burit svarta galaklänningar. Hon är riktigt snygg i dem och ofta har de en kul effekt. När hon burit design från Ida Sjöstedt så har det ofta varit dekorativt påsydda fjärilar i 3D som fått klänningen eller kjolen mer levande.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Victoria är nog den av prinsessorna som mest sällan bär svarta klänningar. Här var hon gravid men hade en snygg gravidklänning i kort modell. Men ofta poppar hon till det med färgglada och piffiga accessoarer.

Se bildspelet här!

 

Foto TT

Annons