Den okända bilden som avslöjar bandet mellan prins Nicolas och Chris

prins nicolas

Chris O'Neill har temperament. Medan prins Nicolas är en vänlig liten själ. Men titta på bilderna här: Oj vad de är lika!

Det är alltid lika kul att se bilder på Chris O’Neill som barn. Den där gulliga pottfrisyren och den tjocka luggen. Och de truliga minerna!

Dessutom har vi precis upptäckt en annan rolig sak: Prins Nicolas är ju väldigt lik sin pappa. Titta bara på bilderna här!

Här är pappa Chris:

…och här är prins Nicolas:

Prins Nicolas på 3-årsdagen.

På den här bilden är Chris större – och till höger ser du hans pappa igen, finansmannen Paul O’Neill som gick bort 2004, 78 år gammal.

40 år senare var det Chris tur att ha sin son i famnen, och då såg det ut så här:

Än så länge är prins Nicolas bara fyra år gammal, men efter kungens strategibeslut om det framtida kungahuset så rök Nicolas Hans Kungliga Höghet-titel och plötsligt finns det ingenting som längre hindrar honom från att gå i sin pappas fotspår och bli finansman. Ett yrke som verkar gå starkt i arv i familjen O’Neill.

Beslutet som puttade ut prins Nicolas från kungahuset

Chris och Madeleine ställde sig snabbt bakom den nya ordningen. Så här sa de samma dag som nyheten kom:

– Tidigare idag gick Hovet ut med informationen att Leonore, Nicolas och Adrienne inte längre ska tillhöra Kungl. Huset. Den här förändringen har planerats under lång tid. Chris och jag tycker det är bra att våra barn nu får en större möjlighet att i framtiden forma sina egna liv som privatpersoner.

Foto: TT, Kungahuset.se, Instagram.

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning: