Det blev en ensam jul för Meghans föräldrar

prins Harry, Meghan Doria Ragland
Meghans mamma Doria Ragland kom aldrig över till Storbritannien för att fira jul med sin dotter. Trots att hon mottagit en unik inbjudan av självaste drottningen. Pappa Thomas Markle fick också fira julen på egen hand.
Annons

Att hertiginnan Meghans pappa Thomas Markle inte skulle få någon inbjudan till London var nog ganska klart. Men inte heller mamma Doria Ragland tog flyget över Atlanten för att fira jul med sin gravida dotter.

Annons

Doria hade enligt tidningen Vanity Fair fått en inbjudan att fira julen tillsammans med drottning Elizabeth på Sandringham, något som verkligen inte sker varje år. Inte ens familjen Middleton lär ha fått en dylik inbjudan.

Tidningen menar att anledningen var att drottningen blivit imponerad av hur väl Meghans mamma uppträdde i samband med bröllopet i våras. Trots allt som hände kring Meghans far.

prins Harry Meghan

Men det blev ändå ingen kunglig jul för 62-åriga Doria. Hon föredrog att stanna hemma Kalifornien där hon kunde ägna sig åt sin yoga i fred. Ensam var också Meghans pappa Thomas Markle. Han ställde till och med upp i ett tv-program innan jul för att offentligt vädja till drottningen om ett möte med sin dotter till julen.

– Jag önskar hon kunde sträcka ut en hand. Messa mig ett ord, vad som helst. Det måste finnas en plats för mig hos henne, jag är ju hennes pappa, sa han i tv-sändningen.

thomas markle

Så blev det inte och Thomas lär inte ens fått ett julkort av Meghan, om man nu får tro tidningarna. Vad som händer i framtiden vet dock ingen, kanske får han ändå någon form av hälsning från paret när de fått sitt första barn till våren.

Det sägs i alla fall att både prins Harry och Meghan ska resa över till USA nu efter julhelgen, kanske för att tillbringa nyåret där hos Doria i Kalifornien. Det uppger i all fall flera brittiska tidningar, däribland Hello.

Prins Harry och Doria Ragland

Så nu ser det i alla fall ut som prins Harry får chansen att lära känna Doria lite bättre, på hennes hemmaplan. Och det kommer säkert kännas skönt för Meghan att vara nära sin älskade mamma, nu när hon är gravid och ska föda sitt barn till våren.

Läs även:

Foto: TT

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

7 kommentarer till “Det blev en ensam jul för Meghans föräldrar”

 1. Christina skriver: 2 januari, 2019

  Vilken kunglig ” soap opera ” igen . Alla gissar hit och dit vad som händer .


 2. m skriver: 2 januari, 2019

  En extreme makeover på mamman och resten av familjen förskjuten, tack och lov att detta inte sker i vårt eget kungahus.


 3. Birthe Vejrum skriver: 3 januari, 2019

  Doria har altid været en smuk kvinde.
  Men de fleste overser, at Meghans mor faktisk er ganske velstående, arven efter hendes far har nok gjort udslaget her.
  Meghans far var ikke ensom i julen, han lod sig fotografere som en velgørende Santa i Mexiko.
  Og kære m de europæiske svigerfamilier i kongehusene, maser ikke på for at indtage synlig plads i deres børns nye familie – de er nærmest usynlige.


 4. Pia skriver: 4 januari, 2019

  Man bör ha starkt vägande skäl för att tacka nej till en inbjudan av QE II.


  1. Birthe Vejrum skriver: 5 januari, 2019

   At lande som en fremmed fugl i et velindkørt miljø er ikke så enkelt endda.
   Jeg mindes fra min skoletid, hvor en dreng fra et Sydamerikansk land – Peru måske – hans mor var en lokal kvinde, hans far var dansk, startede i vores skole. Det var forfærdeligt! Der stod den stakkels unge (8 – 9 år) maset op i et hjørne af skolegården, med 800 unger upfront. Gårdvagten foretog sig ingenting.
   Nej, det gik ikke Jorge godt i livet, han blev velkendt af politiet og endte sit rodløse liv før han blev 20 år gammel.
   Jeg kan godt forstå, at Doria sagde tak, men nej tak!


 5. Pia skriver: 10 januari, 2019

  “Birthe Vejrum” Det var verkligen tragiskt med Jorge, men jag förstår inte riktigt parallellen till Doria. Hon skulle ju träffa sin dotter med make. Övriga familjen visade ju henne allt stöd vid bröllopet, just med tanke på hennes situation. Doria hade med all säkerhet tagits väl omhand. Det var väl hela tanken med QEII:s inbjudan!?


 6. Birthe Vejrum skriver: 11 januari, 2019

  Velopdragenhed i al respekt, men som den eneste i selskabet med en anden hudfarve, ville hun – mere eller mindre åbenlyst – lande i centrum for al opmærksomhed med snik snak i krogene både upstairs and downstairs!


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Annons

Laddar