Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagen

Det blev en ensam jul för Meghans föräldrar

02 jan, 2019, 14:00 
Agneta Nisbeth
prins Harry, Meghan Doria Ragland
Meghans mamma Doria Ragland kom aldrig över till Storbritannien för att fira jul med sin dotter. Trots att hon mottagit en unik inbjudan av självaste drottningen. Pappa Thomas Markle fick också fira julen på egen hand.
Annons

Att hertiginnan Meghans pappa Thomas Markle inte skulle få någon inbjudan till London var nog ganska klart. Men inte heller mamma Doria Ragland tog flyget över Atlanten för att fira jul med sin gravida dotter.

Doria hade enligt tidningen Vanity Fair fått en inbjudan att fira julen tillsammans med drottning Elizabeth på Sandringham, något som verkligen inte sker varje år. Inte ens familjen Middleton lär ha fått en dylik inbjudan.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Tidningen menar att anledningen var att drottningen blivit imponerad av hur väl Meghans mamma uppträdde i samband med bröllopet i våras. Trots allt som hände kring Meghans far.

prins Harry Meghan

Men det blev ändå ingen kunglig jul för 62-åriga Doria. Hon föredrog att stanna hemma Kalifornien där hon kunde ägna sig åt sin yoga i fred. Ensam var också Meghans pappa Thomas Markle. Han ställde till och med upp i ett tv-program innan jul för att offentligt vädja till drottningen om ett möte med sin dotter till julen.

Annons

– Jag önskar hon kunde sträcka ut en hand. Messa mig ett ord, vad som helst. Det måste finnas en plats för mig hos henne, jag är ju hennes pappa, sa han i tv-sändningen.

thomas markle

Så blev det inte och Thomas lär inte ens fått ett julkort av Meghan, om man nu får tro tidningarna. Vad som händer i framtiden vet dock ingen, kanske får han ändå någon form av hälsning från paret när de fått sitt första barn till våren.

Det sägs i alla fall att både prins Harry och Meghan ska resa över till USA nu efter julhelgen, kanske för att tillbringa nyåret där hos Doria i Kalifornien. Det uppger i all fall flera brittiska tidningar, däribland Hello.

Prins Harry och Doria Ragland

Så nu ser det i alla fall ut som prins Harry får chansen att lära känna Doria lite bättre, på hennes hemmaplan. Och det kommer säkert kännas skönt för Meghan att vara nära sin älskade mamma, nu när hon är gravid och ska föda sitt barn till våren.

Läs även:

Foto: TT

Annons