Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Det blir verkligen ett "kungligt" OS

25 jul, 2012, 10:27 
Agneta Nisbeth
Annons

Redan nu har de första kungligheterna anlänt till Storbritannien för att heja på sina respektive länders deltagare – som här på bilden ovan, kronprins Frederik.

Det kommer många kungligheter till OS i London som startar om några dagar. Själva OS invigningen som direktsänds i SVT börjar fredagen den 27 juli klockan 22.00.

Annons

Redan under måndagen sågs kronprins Frederik, furst Albert och hans maka furstinnan Charlene samt storhertig Henri från Luxemburg vimla på en mottagning på Buckingham Palace för International Olympic Committee.

Ni ser dem alla på bilderna här intill.

Kommer många kungligheter

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Och det kommer många fler, nästan alla kända kungahus verkar sända olika representanter till tävlingarna. Från Sverige kommer ju som vi tidigare skrivit både kronprinsessan Victoria, prins Daniel och prins Carl Philip, för att senare bytas ut av kung Carl Gustaf och drottning Silvia.

Kate och William

Naturligtvis kommer även de brittiska kungligheterna att finnas på plats, Kate och prins William samt hans bror prins Harry kommer till exempel att vara med på mer än 25 olika evenemang. Då har vi inte räknat in drottningen eller Zara Phillips som dessutom kommer tävla med sin häst i Greenwich.

Av Agneta Nisbeth

Foto: IBL

Läs även:

Annons