Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Svensk Damtidning avslöjar: Därför togs beslutet om Estelle – i sista stund

08 jun, 2018, 15:17 
https://image.svenskdam.se/image-5471672?imageId=5471672&width=1320&height=689
Margareta
Att Estelle blev sjuk och missade ceremonin för prinsessan Adrienne har vi redan berättat. Nu har vi fått ytterligare uppgifter om prinsessan och beslutet kring hennes frånvaro.
Annons

I god tid inför prinsessan Adriennes dop anlände kronprinsessan Victoria, prins Daniel, prins Oscar och prinsessan Estelle i en bil till Drottningholms slott. Både mor och dotter var då redan klädda i dopkläder och vackert fixat hår. Men när klockorna ringde och kungafamiljen steg in i kyrkan lyste prinsessan Estelle med sin frånvaro.

Vi kunde redan då berätta att kronprinsessparets dotter blivit sjuk, men nu berättar hovet mer om det som hände, och hur prinsessan Estelle mår.

– Det var planerat att prinsessan Estelle skulle vara med under ceremonin, men hon drabbades plötsligt av illamående. Beslutet att hon inte skulle vara med togs väldigt nära inpå dopceremonins start, berätta hovets informationschef Margareta Thorgren.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Det händer ju ofta att barn blir sjuka, och vi hoppas alla att Estelle blir frisk snart!

Foto IBL, Stella pictures

Annons