Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Det finns mycket att fira i Luxemburg...

18 feb, 2011, 12:14 
Agneta Nisbeth
Annons

Häromdagen fyllde prinsessan Alexandra av Luxemburg 20 år, ni ser henne på nytagna bilder på hovets hemsida. Men det finns mer att fira i landet i dagarna.

Annons

Oj, så mycket det finns att fira i Luxemburg. Alla Jan Stenbecks barn är där och gläds över att de äntligen får tillgång till miljardarvet efter pappa. Och på slottet Berg har det minsann också skålats i bubblande champagne. På Alla hjärtans dag firade storhertig Henri och storhertiginnan Maria Teresa bröllopsdag. Henri var extra glad då han fått komma hem från sjukhuset där han blev akut inlagd för hjärtproblem. Ni ser dem på bilden här intill.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Överbeskyddad

Två dagar senare, den 16 februari fyllde parets enda dotter, Prinsessan Alexandra av Luxemburg, 20 år som ni ser på bilden ovan från hovets hemsida. Bilden här intill är något år äldre.

Annons

Överbeskyddad

En stor dag för Alexandra som nu debuterat i det glittriga societetslivet. Äntligen får hon göra lite som hon vill. Inte för att familjens “lilla” varit överbeskyddad av bröderna på något sätt. Alexandra har studerat färdigt vid Lycée Vauban i Luxemburg. Nu väntar en egen yrkeskarriär och sökandet efter mannen med stort M.

Av Åsa Bönnelyche

Foto: Stella Pictures och faksimil hovet i Luxemburgs hemsida.

Läs även:

Annons