Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Det går bra för Jonas Bergström nu

07 jul, 2011, 14:09 
Agneta Nisbeth
Annons

Nu kan Jonas Bergström fira rejält – han har blivit delägare i den prestigefulla advokatfirman Vinge och kan vänta sig ytterligare klirr i kassan.

Annons

Det går snabbt för prinsessan Madeleines forne fästman. Jonas Bergström har bara varit antagen i Advokatsamfundet i några månader och nu, efter hårt arbete, har han blivit upptagen som delägare i den Stockholmsbaserade toppfirman.

Mediadrev

Att Jonas arbete påverkats av stormarna kring förhållandet med prinsessan förnekar han, och dessutom påstår Jonas att mediedrevet inte gjorde det svårt för honom att koncentrera sig på sitt arbete.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
Tora berättade om sin natt med Jonas Bergström i Se og Hör.

Högre press på mig

Annons

– Jag kanske har haft en högre press på mig, men är man tävlingsinriktad och alltid vill göra sitt bästa så har man ju press på sig hur som helst. Så det har inte haft någon inverkan på min arbetsinsats, säger Jonas till Dagens Industri.

Löneförhöjning

Däremot får advokaten med inriktning på bolagsrätt vänta till den 1 januari 2013 förrän delägareskapet träder i kraft. Men då väntar även en ordentlig löneförhöjning, Vinge har som mål att ligga i framkant när det gäller ersättningsnivåer.

Av Margareta Heed

Foto: Stella Pictures

Läs även:

Annons