Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Vi avslöjar! Den oväntade norska presenten till William och Kate

08 feb, 2018, 08:30 
Snart kan vi få se Kate, William och barnen George och Charlotte i likadana lusekoftor... Oväntat, men faktiskt inte så tokigt som det låter – det har norska kungafamiljen sett till!
Annons

Vad ger man till en kunglig stilikon och hennes familj?

Svar: Äktnorska lusekoftor förstås!

Det var i alla fall vad den norska kungafamiljen kom fram till efter att ha grunnat på vad de skulle ge sina gäster Kate och William i present. Det blev fyra matchade lusekoftor, och så en pytteliten till Kates baby. ”Till den kommande prinsen eller prinsessan” står det på drottning Sonjas prydliga lilla lapp.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Så nu slipper Kate, William och barnen frysa hemma på weekendresidenset Anmer Hall.

De fick en glasskål också, och en tjock bok om Norge. Samt flera av drottning Sonjas konstböcker, bland annat en med Andy Warhols porträtt av Sonja som ung kronprinsessa på omslaget.

Själva överraskade Kate och William med en bok om kung Haralds brittiskfödda farmor drottning Maud. Och som den kungliga traditionen bjuder ett nytt signerat (men oväntat personligt) porträtt, taget av deras favoritfotograf Chris Jackson.

Annons
Hela presentbordet på Det Kongelige Slott i Oslo
Hela presentbordet visades upp på Det Kongelige Slott i Oslo.
Sonja skrev ’Till Kate’ på presentlappen
Sonja var inte så officiell, hon skrev helt enkelt ’Till Kate’ på presentlappen.

 

Annons