Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Det här händer 2014 - Kungliga bebisar och kanske bröllop...

31 dec, 2013, 10:51 
Agneta Nisbeth
Annons
madeleine-chris-ibl

Snart är det dags att välkomna ett nytt år – ett år som vanligt är fyllt av spännande händelser att se fram emot – som födseln av prinsessan Madeleines lilla dotter.

Under nästa år kommer prinsessan Madeleine att föda sin och Chris O’Neils första barn, så vi kan se fram emot en ny liten prinsessa. Året börjar dock med andra bebisar. Brittiska prinsessan Annes dotter Zara Phillips och maken Mike Tindall ska föda i januari.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
Zara-Phillips-1
Annons

Dop

sofia-carl-philip-ao

Sedan väntar dopen, det stora blir givetvis när Madeleines och Chris dotter döps och vi antar att det blir i Stockholm. Brukar vara runt tre månader efter födseln. Så har vi Charlotte och Gad Elmahles son som också ska döpas, antagligen blir det en helt privat historia. Och vem vet, kanske ska de också gifta sig i sommar?

Bröllop?

estelle-victoria-2-ibl

Och apropå bröllop. Vi har inget säkert planerat än, men kanske är det en förlovning mellan prins Carl Philip och hans Sofia Hellqvist och då gissar vi på bröllop i sommar.

Annons

Födelsedagar

george-ibl

23 februari fyller Estelle två år det kommer säkert att fira på många olika sätt. Kronprinsessan Victorias födelsedag den 14 juli – Victoriadagen, blir säkert helt underbar med hela kungafamiljen på plats och vi hoppas då att få se bilder på två söta småsessor i solen.

kungafam-ste-hovet

Vi kan väl också räkna med lite festligheter i Storbritannien då prins Williams och Kates son prins George fyller 1 år den 22 juli.

Annons

Andra högtider

mathilde-philippe-ao

Den 6 juni är det Sveriges nationaldag och då brukar hela kungafamiljen samlas i Stockholm, vi hoppas att Estelle och kanske även prinsessan Madeleine och make Chris med dotter finns på plats då.

I Holland blir det ettårsjubileum för det nya kungaparet i vår och i Belgien blir det ettårsjubileum för det nya kungaparet i juli, värt att fira även om det inte blir några jättelika fester. Kronprins Felipe och Letizia av Spanien firar 10 år som gifta den 22 maj. Kronprins Frederik och Mary av Danmark firar sina 10 år som gifta den14 maj. Bara för att nämna några saker…

Av Agneta Nisbeth

Foto: IBL, Stella Pictures och All Over Press

 

 

 

 

Annons