Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Det här sa William och Kate till varandra när de visade upp bebisen

24 apr, 2018, 16:00 
AvErika Svernström
Kate och William har blivit föräldrar för tredje gången. Här välkomnar paret pojkbebisen på klassiska Lindo Wing utanför St Marys hospital den 23 april. Nu har läppläsare klurat ut vad det egentligen är som paret säger till varandra där på trappen.
Annons

Prins William och Kate kom ut från Lindo Wing strax före klockan 18 i måndags för att visa den nyfödda sonen för världen. Mindre än sju timmar efter förlossningen såg paret lugnt och lyckligt ut medan de poserade utanför St Marys sjukhus, leende och vinkande till pressen. Pressfotograferingen var kort, men Kate var ändå synligt orolig för att det var kallt för den lilla bebisen ute i den vårkalla London-luften.

William och Kate småpratade under fotograferingen, nu vet vi vad se sa till varandra.
William och Kate småpratade under fotograferingen, nu vet vi vad se sa till varandra.

Nu avslöjar en läppläsare på tidningen The Mirror vad paret sa till varandra medan de mötte pressfotograferna.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

William, 35, började med att fråga sin fru:

Annons

– Är du okej med honom?

Kate svarade leende:

– Ja.

Prinsen såg sedan uppenbarligen någon bekant i folkmassan och sa:

– Titta, där är han. Där borta, sa William och vände sig till vänster och vinkade.

– Vi vinkar ditåt också, sa Kate och båda vinkade även till höger innan hon tillade: Det är lite blåsigt. Han kanske blir kall. Nu går vi.

– Absolut, savarde då William.

Se filmen när Kate och William visar upp nya prinsen!

Videon kunde inte hittas

Kate, 36, såg fantastisk ut medan hon stod på Lindo Wing, i en klarröd klänning av Jenny Packham – samma designer som hon valt även när barnen prins George och prinsessan Charlotte föddes.

Den blåsiga, kuliga vårluften gjorde Kate lite orolig att deras lille pojke frös.
Den blåsiga, kuliga vårluften gjorde Kate lite orolig att deras lille pojke frös.

Medan paret förberedde hemfärden till Kensington Palace med sin nyfödde son så talade William helt kort med några reportrar. Han berättade att han och Kate var ”väldigt lyckliga, väldigt glada” innan han skämtsamt sa: ”Vi höll er inte på halstret så länge denna gången”, syftande på att förlossningen och även utcheckningen från sjukhuset gick i raketfart. När en reporter frågade om pojkens blivande namn svarade William leende ”Ni kommer att få reda på det väldigt snart”.

Kates och Williams lilla bebis.

Foto. IBL

Annons