Det heter Madeleines och Chris nya hundvalp

prinsessan madeleines nya hundvalp

Prinsessan Madeleine har alltid varit en hundmänniska. För fem år sedan tvingades hon ta farväl av sin älskade Zorro men nu har det flyttat in en ny fyrbent älskling i Florida-villan. Här är allt du behöver veta om valpen!

Madeleines och Chris dröm har gått i uppfyllelse! Saknaden efter Zorro blev för stor och de har äntligen skaffat sig en ny hundvalp. En glädjande nyhet som prinsessan avslöjade i kungafamiljens underbara påskfilm!

För fem år sedan fick Madeleine ta farväl av sin äskade hund Zorro. Prinsessan fick den lilla jack russellvalpen i 24-årspresent av sin dåvarande kärlek Jonas Bergström. Och i nio år fanns han sedan vid hennes sida, i med- och motgångar. När Madeleine sedan träffade Chris blev han också otroligt fäst vid Zorro. Och båda två var otroligt ledsna när de år 2015 tvingades ta det svåra beslutet att låta honom somna in.

Efter det har de aldrig riktigt vant sig vid livet utan hund.

madeleine zorro

Madeleines älskade hund, Zorro, var med henne i 9 år. Och nu har hon alltså skaffat en ny liten fyrbent vän!

Men nu har de alltså slagit till och Svensk Damtidning kan avslöja att den lilla Florida-valpen redan har fått ett namn.

– Hunden heter Teddy och är en valp, säger hovets informationschef Margareta Thogren.

Planerna på en ny hund blev lite mer verkliga för två år sedan. Då hade Madeleine nämligen planerat att ge Chris en valp i födelsedagspresent. Men då visade det sig att hon var gravid med Adrienne – och hunddrömmarna fick därför skjutas på framtiden.

– Chris fyllde år och jag skulle överraska honom med att han skulle få en hundvalp. Jag hade fixat med kenneln och visste när valpen skulle komma och allt var planerat. Och så fick han ett paket med ett gosedjur som var en hund, och ett kort där det stod ”Grattis, du ska få en till ­familjemedlem”. Han blev helt kritvit i ansiktet och tappade hakan, ”Va, är du gravid igen?” och jag sa ”Neeej, det är bara en hund!”. Men sen två veckor senare fick jag komma tillbaka till honom och säga ”du, jag vet inte om det är så bra idé att vi skaffar en hundvalp…” för då var jag gravid. Med Adrienne. Och så fick jag ringa till kenneln och säga att vi får avvakta med hundvalpen, berättade Madeleine i en intervju med tidningen Mama. 

Vad Teddy är för ras förtäljer inte historien men vi gissar på att cockapoo, alltså en korsning mellan en engelsk cocker spaniel och en pudel. Vad som är säkert är dock att hela Florida-familjen är otroligt lyckliga över den fyrbenta älsklingen!

Foto: TT