Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Estelle strålar på nya bilden – på plats i Norge med tronarvingarna!

17 jun, 2022, 17:43 
AvIndra Nordemar

Prinsessan Estelles möte med tronarvingarna!

Annons
5 gånger prinsessan Estelle har stulit showen!Brand logo
5 gånger prinsessan Estelle har stulit showen!

I kväll vankas galamiddag på Det Kongelige Slott i Oslo för prinsessan Ingrid Alexandra – hon har nyligen fyllt 18 år och det ska självfallet firas med pompa och ståt.

Firandet började redan i går med festmåltid som hölls av regeringen – men i kväll är festligheterna desto större.

Oscar och Estelles första galamiddag – firar Ingrid Alexandra

Det är nämligen inte bara de norska kungligheterna som är på plats – fyra kungar, fyra drottningar, tolv prinsar och tretton prinsessor är alla samlade under samma tak!

Ingrids gudmor, kronprinsessan Victoria har tagit med hela familjen till denna högtidliga kväll, ja även prinsessan Estelle, 10, och prins Oscar, 6, som nu får vara med på en galamiddag för första gången i sina unga liv.

Annons

– Ja det stämmer, barnen följer med till Norge i och med prinsessans myndighetsdag, har hovets informationschef Margareta Thorgren, berättat för Svensk Dam.

Nya bilden på prinsessan Estelle – med tronarvingarna

Estelle har nu även fotograferats med sina utländska motsvarigheter – norska prinsessan Ingrid Alexandra, prinsessan Catharina-Amalie av Nederländerna, belgiska prinsessan Elisabeth och lille prins Charles från Luxemburg – fem tronarvingar samlade på samma bild! Vilken grej!

Det fullkomligt strålar om prinsessorna i sina galaklänningar – Estelle bär kvällen i ära en himmelsblå med matchande diadem – glad som alltid!

Tvåårige prins Charles får under kväll representera de manliga tronarvingarna – Danmarks prins Christian har nämligen inte möjlighet att närvara under kvällen firande.

Fem tronarvingar – redo för galamiddag!

Foto: TT

Annons