Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Det var också barnens bröllop

13 jun, 2015, 19:35 
Agneta Nisbeth
Annons
wifi-JGX3685_430x310

Sötast, efter bruden, var utan tvekan brudnäbbarna prinsessan Estelle, Chloé och Anaïs Sommerlath och Tiara Larsson. Och lilla Leonore förstås!

Det var inte bara de vuxna gästerna som verkade uppspelta över festligheterna i och kring Slottskyrkan. Svensk Damtidning, som ju bevakade den korallfärgade mattan på Inre Borggården, fick både se lillprinsessan Leonore och Leopold Sommerlath in action.

chris-madeleine-leonore

Chris fick hämta prinsessan Leonore som sprungit iväg.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Och vi kan väl säga att vår svensk/amerikanska prinsessa hade lite mer spring i benen. Hon ville gång på gång ner på marken – medan Madeleine och Chris försökte hålla ett högt tempo in i kyrkan. Detta medan Leopold poserade fint bredvid Patrick och Maline.

brudnabbar

Prinsessan Estelle, Tiara Larsson, Anaïs Sommerlath och Chloé Sommerlath var brudnäbbar.

brudnabbar

Det kan bli lite tröttsamt ibland…

Annons

Det var även roligt att se hur bra Leonore trivdes i prins Daniels knä inne i kyrkan. Victoria och Madeleines familjer har hunnit träffa varandra en hel del under prinsessfamiljens mellanlandning i Hovstallet – och det märks! Långt framme vid altaren satt brudnäbbarna på rad. Och Estelle höll ställningarna i mitten.

madeleine-chris-leonore-ste

Prinsessan Madeleine med maken Chris och dottern prinsessan Leonore.

estelle-victoria-ste

Kronprinsessan Victoria och prinsessan Estelle.

Annons
estelle-daniel-victoria

Estelle vinkade till alla som samlats utanför slottet.

madeleine-victoria-tt

Av Ellen Myrgård

Foto: TT och Stella Pictures

 

Annons