Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Det var vet vi om Harry och Meghans son Archie

21 sep, 2019, 07:00 
Ellen Myrgård Lindén
hertiginnan meghan med baby archie
Britterna har börjat undra. Varför detta hemlighetsmakeri kring Harrys och Meghans son Archie? Vi har listat de saker vi faktiskt vet om baby Sussex.
Annons

Harry och Meghans son Archie, eller baby Sussex som han också kallas, är en av Storbritanniens mest omtalade personer. Men trots det har hertigparet endast visat upp honom vid ett fåtal tillfällen. De värnar om sin integritet och har varit sparsamma med bilder på den lille pojken.

Harry och Meghan döljer Archie från omvärlden

Att Harry och Meghan är extremt stolta och lyckliga över sin son råder det inga tvivel om. Archie Harrison Mountbatten-Windsor har hunnit bli nästan sex månader och förmodligen har han börjat äta riktig mat och kanske kryper han även fram över golvet på Frogmore cottage.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
archie meghan harry
Meghan och Harry har varit sparsamma med information och bilder om lille Archie.

Archie döptes när han var två månader, under stort hemlighetsmakeri, och vi har ännu inte fått veta vilka som är hans faddrar. Dessutom har lillkillen blundat på flera bilder som Harry och Meghan visat upp på honom vilket har lett till att britterna klagar på att ingen vet hur Archie ser ut – egentligen.

Annons

Ja, frågorna om baby Sussex är många. Men det finns även saker vi vet om honom.

Vi listar! 9 saker vi vet om Archie Harrison

  1. Archie föddes på det lyxiga privatsjukhuset Portland Hospital i Westminster (trots att det hade ryktats om att Meghan skulle föda hemma).
  2. Han har redan ett eget rum på Frogmore cottage – men glöm babyblått! Harry och Meghan har istället valt att inreda barnkammaren i grått, vitt och beige.
  3. Lillpojken är en väldigt lugn bebis.
  4. Han är redan inne på sin tredje barnflicka.
  5. Archie är inte brittisk medborgare än eftersom Meghan inte har bott i Storbritannien tillräckligt länge för att ansöka om medborgarskap.
  6. Han har lärt känna Dianas systrar och de var självklara gäster vid dopet.
  7. Han är rödhårig.
  8. Archie föddes lite efter beräknat förlossningsdatum.
  9. Han blir hellre buren än placerad i vagnen.

 

Foto: TT, Instagram

Annons