Detaljen alla pratar om på fina julbilden

Prins Gabriel har brutit foten
Belgiska kungafamiljen delar med sig av fina bilder från julfotograferingen. Men allt är inte frid och fröjd vid granen.
Annons

Det är en storslagen julgran, pyntad med kungliga dekorationer som funnits i familjen sedan generationer. Framför det imponerande trädet står den belgiska kungafamiljen, som poserar för hovfotografen innan det är dags för en festlig kväll med den traditionella julkonserten på kungliga slottet i Bryssel. Kronprinsessan Elisabeth bar en mönstrad långklänning och lillasystern Eleonore bar rött och fick den viktiga uppgiften att tända alla ljus i salongen. Kung Philippes och drottning Mathildes äldste son såg tapper ut, trots att han skadat foten. Prins Gabriel ställde sig lite vid sidan av sin familj framför slottets julgran med en fotstöd i blått.

Annons

Prins Gabriel av Belgien

– Det är oklart hur den 15-årige tonåringen skadade sig, skriver MailOnline som har kontaktat belgiska hovet för en kommentar.
Det blir ingen skidåkning för den stackars prinsen under jullovet. Kungafamiljen brukar resa till alperna och åka skidor, men kanske har de gjort lite om lite i planeringen och satsar på en badsemester i stället. Men å andra sidan är det ju svårt att bada med en skadad fot.
Prinsessan Eleonore

Här ser vi musikanterna som spelade vacker julmusik på slottet. Prinsessan Eleonore hjälpte till att tända lyktorna. Hon påminde om en liten tomtenissa i sin röda klänning och röda strumpbyxor.

Stilsäker

Drottningen av Belgien är en mycket stilsäker kvinna och gillar att synas i olika färger och mönster. Den här gången valde hon en mer sober variant av vit blus och mörka långbyxor. I stället var det dottern Elisabeth, som bar det mer iögonfallande plagget. Snygg och elegant är hon numera, kronprinsessan av Belgien. Det har varit aktiviteter hela dagarna före jul för hela familjen. Det har varit skola för de fyra barnen och föräldrarna har haft uppdrag. Visst blir det skönt med långledigt för Philippe och hans familj.

Konsert i slottet

Med på konserten var också kungens syster, prinsessan Astrid, som bar en blommig julklänning.

Läs mer:

Festen fortsätter! Allt om Stefan Löfvens present till Silvia

Foto: IBL

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

Kommentarer till “Detaljen alla pratar om på fina julbilden”

  1. Ina skriver: 27 december, 2018

    Smuk familie! Børnene bliver alt for hurtigt store


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Annons

Laddar