Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Detaljen alla pratar om på fina julbilden

24 dec, 2018, 17:05 
Prins Gabriel har brutit foten
Belgiska kungafamiljen delar med sig av fina bilder från julfotograferingen. Men allt är inte frid och fröjd vid granen.
Annons

Det är en storslagen julgran, pyntad med kungliga dekorationer som funnits i familjen sedan generationer. Framför det imponerande trädet står den belgiska kungafamiljen, som poserar för hovfotografen innan det är dags för en festlig kväll med den traditionella julkonserten på kungliga slottet i Bryssel. Kronprinsessan Elisabeth bar en mönstrad långklänning och lillasystern Eleonore bar rött och fick den viktiga uppgiften att tända alla ljus i salongen. Kung Philippes och drottning Mathildes äldste son såg tapper ut, trots att han skadat foten. Prins Gabriel ställde sig lite vid sidan av sin familj framför slottets julgran med en fotstöd i blått.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
Prins Gabriel av Belgien
Prinsessan Eleonore
Annons

Här ser vi musikanterna som spelade vacker julmusik på slottet. Prinsessan Eleonore hjälpte till att tända lyktorna. Hon påminde om en liten tomtenissa i sin röda klänning och röda strumpbyxor.

Konsert i slottet

Stilsäker

Drottningen av Belgien är en mycket stilsäker kvinna och gillar att synas i olika färger och mönster. Den här gången valde hon en mer sober variant av vit blus och mörka långbyxor. I stället var det dottern Elisabeth, som bar det mer iögonfallande plagget. Snygg och elegant är hon numera, kronprinsessan av Belgien. Det har varit aktiviteter hela dagarna före jul för hela familjen. Det har varit skola för de fyra barnen och föräldrarna har haft uppdrag. Visst blir det skönt med långledigt för Philippe och hans familj.

Med på konserten var också kungens syster, prinsessan Astrid, som bar en blommig julklänning.

Läs mer:

Festen fortsätter! Allt om Stefan Löfvens present till Silvia

Foto: IBL

Annons