Detaljen i bilden avslöjar Meghan och Harrys adress

Prins Harry gör allt för Meghan!

Meghan och Harry råkade visa mer än de tänkt – och nu har deras adress i Los Angeles avslöjats.

Harry och Meghan dök plötsligt upp i ett videosamtal – och bilder på skärmen spreds på internet.

Och vissa vaksamma tittare blev särskilt intresserade av en av detaljerna i bilden. En tavla som hänger på väggen bakom paret.

Som bekant har ju Harry och Meghan flyttat till Los Angeles – och den stora frågan är vart i stan de bor. Spekulationerna har varit många om parets eventuella bostäder. Men internetdetektiverna som la märke till tavlan tror att just den är ledtråden som löst gåtan.

Tavlan har nämligen identifierats som ett verk av Jacob Lawrence, en amerikansk konstnär verksam under 1900-talet. Lawrence är främst känd för sina skildringar av afroamerikanskt liv och kultur. Lawrences tavlor är dyrbara samlarobjekt – härom året sålde en av hans tavlor för nära 60 miljoner kronor – så det är så klart inte alla som har hans verk på väggarna.

Den uppskattade konstnären Jacob Lawrence levde mellan 1917 och 2000.

Den uppskattade konstnären Jacob Lawrence levde mellan 1917 och 2000.

Så om tavlan som hänger bakom Harry och Meghan verkligen är äkta – då blir listan över möjliga ägare till huset relativt kort. En person som är känd för sin Jacob Lawrence-samling är skådespelaren Tyler Perry. Vi på Svensk Damtidning har tidigare skrivit om ryktena om att Harry och Meghan hyr hans hus. Och detta är bara ännu ett tecken på att den teorin verkar stämma.

Huset i fråga är en superglamourös jättevilla med 8 sovrum och 12 badrum, högt uppe i ett av de mest glassiga områdena i bergen ovanför Beverly Hills.