Detaljen i Charlenes nya bild med Albert får följarna att reagera – ovanliga beteendet

06 jul, 2022, 12:07 
Furstinnan Charlene och furst Albert

Nu reagerar alla på en specifik detalj.

Annons

Turerna kring Monacos furstinna Charlene och furst Albert har varit många. Charlenes hälsa har ofta legat i fokus, och det har varit oklart hur det egentligen står till med henne.

Till råga på allt har skilsmässorykten florerat i pressen, något som hovet valt att inte kommentera, och paret har synts tillsammans i offentligheten. Nu publiceras Charlene en bild på makarna som får följarna att höja på ögonbrynen.

Alberts ord om Charlenes hälsa

Charlene har hållit sig borta från strålkastarna ett bra tag, på grund av hennes hälsoproblem. Men för två veckor sedan var hon åter vid furst Alberts sida, på uppdrag i Oslo.

Många höjde på ögonbrynen, dels för att Charlene faktiskt var på plats, men också att paret var tillsammans och såg kärleksfulla ut när det ryktats flitigt om en skilsmässa.

Tidigare i maj var Albert på besök i Sverige, utan Charlene. Han berättade då för Expressen att Charlene mår väldigt bra, och att hon kommer synas mer och mer.

Annons

– Hon har gjort offentliga framträdanden och kommer göra fler offentliga framträdanden i framtiden, lät det då.

Ovanliga detaljen

Den påstådda skilsmässan, som alltså inte har ägt rum, var inte oväntade nyheter för många.

– Det är många som tror att det handlar om att de har problem i äktenskapet och att det är skilsmässa på gång. Men många är också oroade för Charlenes hälsa, hovet borde överväga att vara mer transparenta för det skapas otroligt mycket spekulationer, sa hovexperten Sara Ericsson tidigare i år till Aftonbladet.

Och med sin nya bild på Instagram bevisar Charlene ännu en gång att äktenskapet är intakt.

"Grattis på årsdagen " Skriver hon på årsdagen för bröllopet som ägde rum mellan den 1:a och 2:a juli 2011. På bilden poserar hon bredvid maken Albert, och paret håller hand.

Det är den sistnämnda detaljen som följarna reagerat över. Paret är nämligen inte kända för att visa särskilt mycket affektion till varandra offentligt, och chockerade återigen rejält när de fångades på bild kyssandes under besöket i Oslo.

Annons

"Wow, de rör faktiskt vid varandra?" Skriver en följare under bilden, vars kommentar fått över 60 medhållande gillamarkeringar.

Furstinnan Charlene och furst Albert
Ytterligare en bild på paret som väckte uppmärksamhet! Det tillhör inte vanligheterna överlag att kungligheter visar affektion öppet på det här viset.

Ja, kanske förvirrar det med tanke på alla rykten om relationen, men också för att det faktiskt är ovanligt att paret är intima offentligt.

Foto: TT

Annons