Detaljen i nya bilden på Oscar – avslöjar allt

29 sep, 2020, 07:00 
Prins Oscar
En tatuerad lillprins! Men Victoria och Daniel är kloka och låter Oscar vara en i gänget. Vad säger det om deras föräldraskap?
Annons
Underbara ögonblick med prins Oscar!
Underbara ögonblick med prins Oscar!

 

Morfar är kung och mamma ska bli drottning. Och själv är han Prins av Sverige. Men annars är Oscar en rätt vanlig liten fyraåring som vill vara precis som sina kompisar. Och just nu verkar det vara låtsastatueringar som gäller bland kidsen på prins Oscars föris.

Och kronprinsessan Victoria och prins Daniel, de gör tummen upp.

Recept.se Nyhetsbrev

– Det är roligt att se att Victoria och Daniel är precis som de flesta andra föräldrar. Vill sonen ha en låtsastatuering så är det klart han ska få det! säger Svensk Dams Johanna Lejon.

Så är kronprinsessan Victoria som mamma

– Att de låter Oscar ha en liten gnuggis på armen visar ju att de är väldigt avspända och inga perfektionister. Alla föräldrar som haft barn som testat gnuggisar vet ju att de här gnuggisarna håller sig ”snygga” i en dag och sedan mest ser ut som smuts – i veckor! Men det är uppfriskande att se att även kungliga småttingar får låtsastatuera sig.

Annons
Prins Oscar
Oscar matchar gnuggisen med kortärmat, så den syns tydligt.

Och en annan mamma som vi har pratat med säger:

– Min son har fått testa gnuggis en gång. Aldrig mer… De sitter verkligen som berget!

Men Victoria och Daniel är kloka och låter sin lillprins vara en i gänget. Tids nog får han känna på kraven, och inse att det är rätt många saker han aldrig kommer kunna göra – bara för att han tillhör Kungahuset.

Prins Oscar Prinsessan Estelle
Storasyster Estelle har nog också haft gnuggisar när hon var mindre.
Annons

Foto: Sara Friberg/Kungliga Hovstaterna, TT.

Annons