Detaljen i Sofias bild av det allra mest privata väcker reaktioner

I början tror man att det bara är en vanlig, gullig bild på prinsarna Alexander och Gabriel.Sedan ser man detaljen.

Prinsessan Sofia och prins Carl Philip har sett till att röra på sig under sommaren. Och när prinsparet får självfallet prinsarna Alexander och Gabriel följa med!

Nyligen var familjen på besök i Nynäs naturreservat i Trosa. Trippen resulterade i en urgullig bildserie som publicerades på prinsparets Instagram-konto.

“I samband med Alexanders dop fick han, som hertig av Södermanland, en symbolisk dopgåva i form av en tillgänglighetsanpassad utsiktsplats i Nynäs naturreservat. Vi rekommenderar platsen varmt! Hit kommer vi för picknick på klipporna vid vackra Gisesjön, bad och promenader”, skrev prinsparet.

Bilderna på prins Gabriel och prins Alexander väcker reaktioner

Bildserien överöstes av glada tillrop från prinsparets följare. Alla var rörande ense om att det var en sällsynt bedårande familj som visades upp.

Även utanför Sveriges gränser reagerade man på bilden. Den internationella tidningen Hola har skrivit en hel artikel bara om fotona – och det är speciellt syskonkärleken mellan Alexander och Gabriel som hamnat i fokus.

“De känner bara kärlek för varandra”, skriver Hola.

“Tvåårige Gabriel verkar pussa sin storebrors hand på bilden, samtidigt som de är på en picknick med sin mamma. Prinsparets yngste son fotades när han höll Alexanders hand nära sin mun medan de blickade ut mot horisonten sittande på en mönstrad filt.”

“Vilken vacker familj”

Instagram-kommentarerna till bilden är skrivna i samma tonläge.

“Så fina bilder”, skriver en användare.

“Åh vad härligt”, skriver en annan.

“Vilken vacker familj”, skriver en tredje.

“Tack fina för att ni delar med er så att vi får se er gulliga familj”, skriver en fjärde.