Detaljen i Sofias privata bild – som avslöjar hennes framtid

Prinsessan Sofia och prins Carl Philip kommer få friare händer i framtiden att göra som de vill efter kungens beslut i höstas. Nu ger Sofia in en hint om vad framtiden har att ge på Instagram.

Att prinsessan Sofia älskar träning, och framförallt yoga, vet nog de flesta om. Men det många kanske har missat är att Sofia en gång i tiden faktiskt utbildade sig till yogainstruktör och sedan arbetade som yogalärare i New York.

I samband med detta startade hon ett företag år 2010 tillsammans med vännen Carolina Phil. Företaget som heter Drop of Mindfulness har sedan dess inriktat sig på att sälja färgglada och bekväma yogakläder. På deras hemsida beskriver Carolina Phil hur företaget blev till.

“Vi saknade funktionella, färgglada och inspirerande yogakläder på marknaden. Det som fanns var ofta lössittande kläder i mörka färger.” Även prinsessan Sofia har uttalat sig på hemsidan:

“Vi ville skapa ett nytt märke, som skulle inspirera till ett hälsosamt liv. Som såg bra ut från insidan och ut.”

Sofia har byggt en yogastudio på Villa Solbacken

Det starka intresset för yoga hänger kvar än idag och ute på Villa Solbacken där familjen numera bor, ska Sofia låtit inreda ett av rummen till en yogastudio. Företaget Drop of Mindfulness har man dock inte hört så mycket om, men det kanske inte är så konstigt med tanke på att Sofias hjärteprojekt snarare är Project Playground.

Prinsessan Sofia

Prinsessan Sofia bär sitt eget märke Drop of Mindfulness.

Ifall man tittar omkring på Drop of Mindfulness hemsida, finns det dessutom en flik dedikerad till just Project Playground. Där står det att företaget donerar en del av sin vinst till Project Playgrounds arbete i Sydafrika. Så fint!

I och med kungens beslut att krympa kungafamiljen, kommer prinsparet få friare händer att göra vad de vill. På de härliga bilderna som prinsparet la ut på Instagram häromdagen syntes Sofia bära sitt eget märke när hon skulle cykla med Carl Philip. Var det en hint om framtidens planer? Kanske kommer prinsessan Sofia satsa mer på sina yogakläder framöver?