Victorias beslut med Daniel – bilden visar sanningen!

Ingen mask på Victoria!

Kronprinsessan Victoria och prins Daniel dök upp på bild tillsammans.Nu ställer hela världen en och samma fråga.

Kronprinsessan Victoria och maken prins Daniel var under torsdagen på besök hos Visita, en intresseorganisation som värnar om besöksnäringen i landet. Både Victoria och Daniel var på strålande humör när de anlände till Downtown Camper by Scandic vid Brunkebergs torg i Stockholm.

I svenska medier skrevs det bara om besöket som en trevlig begivenhet. Men i utländsk press la man märke till något annat.

Kronprinsessan Victoria

Ingen mask på Victoria!

Ingen mask på Victoria!

Daily Mail tar nämligen fasta på att Victoria, till skillnad från majoriteten av Europas kungligheter som är på olika officiella besök, INTE bar en skyddsmask.

“Svenska kronprinsessan Victoria ville inte låta pandemin skrämma henne”, skriver den brittiska tidningen.

Daily Mail citerar Anders Tegnells numera bevingade ord, att det till och kan vara farligt att betrakta ansiktsmasker som en mirakellösning på viruspanikens utmaningar.

Det här är dock inte första gången som man i utlandet uppmärksammar Victorias sätt att hantera smittorisken.

 

LÄS OCKSÅ: Därför är Silvia och Madeleine så nära

“Kritiseras starkt”

Så här har Oskar Anmoen, kungareporter på sajten Royal Central, sagt tidigare till Svensk Dam.

– Det faktum att Victoria fortsätter sitt arbete tror jag påverkar vad man tycker om henne. Och jag tror inte nödvändigtvis att folk är positiva till det. Sverige kritiseras starkt för att inte ta viruset på allvar. Att en framtida drottning utsätter sig för fara ser jag många oroa sig för. Särskilt i den europeiska rojalistiska miljön. De flesta, inklusive mig själv, hoppas att kronprinsessan kommer att stanna hemma snart och ta hand om sin egen hälsa. På så sätt kan hon gå vidare som en bra förebild för att försöka begränsa viruset, har Oskar sagt.

 

LÄS OCKSÅ: Så går det om du säger du till Victoria och Madeleine…