Detaljen med kronprinsessan Victoria – som alla missade

Jonas Ekstrˆmer/TT
Kronprinsessan Victoria gömde ett dolt meddelande i sitt budskap.

Kronprinsessan Victoria har alltid varit en stark allierad till hbtq-rörelsen och kampen för allas lika rättigheter, och hon tar varje tillfälle hon får att stötta och lyfta fram deras arbete för jämställdhet. För det har hon i år tilldelats pris som ”Årets hetero” på QX-galan, något som uppmärksammades med nya bilder av kronprinsessan i sitt hem på Haga slott.

kronprinsessan victoria årets hetero

Kronprinsessan Victoria är årets hetero.

Peter Knutson/QX

Iförd en praktfull mossgrön tyllklänning från H&M Conscious Exclusive-kollektionen och vackert hårsmycke från Maria Nilsdotter, något sajten UFO No More var först att rapportera, strålade hon på de nya bilderna. Även hunden Rio gjorde ett gästspel på en av dem, precis som på prinsessan Estelles födelsedagsporträtt.

Kronprinsessan Victorias personliga meddelande

På QX Instagram har de publicerat en hälsning från Victoria, där en sak sticker ut lite extra.

"Kära läsare,Jag blev verkligen stolt och glad för den fina utmärkelsen från QX:s läsare. Den betyder mycket för mig. Tack!Låt mig samtidigt också passa på att tacka för de många hälsningar jag fick i samband med invigningen av Stockholm Pride i somras. De värmde!

Meddelandet fortsätter:

”Jag vet att det bland er läsare finns många eldsjälar som under lång tid oförtrutet kämpat för ett mer öppet och inkluderande samhälle. Till er som gått före, och till er som tar vid, vill jag sända en varm hälsning och ett stort tack.

VICTORIA"

Just att Victoria väljer att skriva under med bara sitt namn och inte sin titel som kronprinsessa är en ovanlig företeelse, och det visar vilken personlig fråga det här är för henne.