Detaljen på bilden väcker uppmärksamhet - efter hektiska dagen

03 aug, 2022, 19:00 
AvIbraheem Alsalman

Bilden väcker uppmärksamhet!

Annons

Prins William har haft ett par fullspäckade dagar bakom sig. I söndags var han på plats på Wembley i London för att se England kamma hem EM i fotboll. Finalen blev en rysare där Tyskland till slut besegrades med 2-1.

Prins William och dottern prinsessan Charlotte delade en bedårande video där de hälsar "Lionesses", som det engelska landslaget kallas, ett stort lycka till i matchen.

"Vi båda vill hälsa Lionesses stort lycka till ikväll. Ni har gjort otroligt bra ifrån er i tävlingen hittills och vi supportar er hela vägen", sa en förväntansfull prins William i ett klipp under söndagen.

Prinsessan Charlotte fyllde i och hälsade damlandslaget ett stort lycka till:

"Lycka till, jag hoppas ni vinner, hejdå!" hälsade hon samtidigt som hon vinkade mot kameran.

Efter matchen, som slutade med seger för England, var båda William och Charlotte snabba med att gratulera laget.

"Landet är stolt över er", skrev William på Instagram.

Annons

Detaljen i bilden på Charlotte väcker uppmärksamhet

Och de olika evenemangen verkar bara fortsätta för prins William och dottern Charlotte. För under tisdagen var de och besökte välgörenhetsorganisationen SportsAid. Tillsammans med mamma och frun Kate Middleton hälsade de på sjuka barn med funktionsnedsättning. Det var också Charlottes första solo-framträdande med föräldrarna.

Tidigare brukade Prins George, 9, och yngre brodern Prins Louis, 4, vara med. George har genom åren fått åka själv med föräldrarna på olika evenemang. Louis å andra sidan får vänta lite till innan han får åka ensam med William och Kate.

Under evenemanget fotades förstås Charlotte från olika håll. Bland annat när föräldrarna testsade en motionscykel. Alla tre verkade ha riktigt roligt - och mysigt. Samtidigt fångade ett par bilder prinsessan Charlotte härma mamma och pappa genom att göra som de gjorde. Hon kopierade samma sittstil och samma handsrörelse, bland annat, vilket har fått många att haja till och uppmärksamma de urgulliga bilderna, skriver People.

Annons