Exklusiva detaljen på Lilibets ettårskalas – svindlande summan

11 jun, 2022, 14:00 
AvIndra Nordemar
Maghan och Harry gick all in på Lilibets ettårsdag.
Annons
Här gör Meghan Markle & Harry comeback – efter Megxit
Här gör Meghan Markle & Harry comeback – efter Megxit

Det har gått fyra år sedan bröllopsklockorna ringde för prins Harry och Meghan Markle i St George’s Chapel vid Windsor Castle.

Drygt ett år senare välkomnade de sin förstfödda till världen, sonen Archie, 3 och häromveckan firade de deras dotter Lilibets första födelsedag – och det blev en hejdundrande födelsedag för ettåringen.

Meghan och Harry tillbaka i England efter sortin

Meghan och Harry har varit blygsamma med bilder på sina barn sedan de gjorde sorti ur det brittiska kungahuset. De har visat upp Archie ett fåtal gånger, och Lilibet desto färre.

Men i samband med dotterns ettårsdags den 4 juni visade de upp henne – och alla tycks se samma sak. Lilibet är lik både sin mamma och pappa, men också sin gammelfarmor drottning Elizabeth, som dessutom fick träffa sitt barnbarnsbarn för första gången under 70-årsjubileet.

Annons

Meghan och Harry har nämligen inte varit i England tillsammans sedan de lämnade landet för USA, men nu verkar de alltså ha samsats med kungafamiljen efter alla konflikter.

Lilibets första födelsedag – exklusiva detaljen

Enligt Daily Mail firades Lilibets födelsedag med familjen på hertigparets egendom i Windsor. Tomten var fullt dekorerad och det bjöds på alla möjliga tilltugg – men det var troligtvis tårtan som stack ut allra mest.

Födelsedagstårtan som Meghan och Harry hade beställt till sin dotter var en kopia av den som de hade på sitt bröllop, fast i mindre format och med jordgubbssmörkräm.

”Det var ett nöje att göra denna speciella tårta förra veckan till Lilibets födelsedag. Jag önskar henne ett riktigt gott år framöver!”, skriver tårtdesignern Claire Ptak på Instagram.

För den exklusiva rosafärgade tårtan prydd med Lilibets namn och pioner fick Meghan och Harry betala hela 244 pund, vilket motsvarar cirka 3000 kronor, inte illa för en ettåring!

Annons

Dessutom kan Lilibet nu glida runt i sitt nya åk som hon fick i present – en pastellrosa Volkswagen Beetle-åkbil.

Foto: TT, Instagram

Annons