Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Detaljen som för Chris och Sofia samman – som många missar

26 okt, 2023, 05:00 

Prinsessan Sofias och Chris O'Neills beslut – som skiljer sig åt från resten av svenska kungafamiljen.

Annons

Tatueringar är inget som brukar vara synonymt med ett kungligt liv. Men det finns inget som säger att man i den kungliga världen inte får gadda sig och prinsessan Sofia har flera gånger visat upp sitt permanenta beslut.

Hemliga draget! Så räddade Madeleine och Sofia relationenBrand logo
Hemliga draget! Så räddade Madeleine och Sofia relationen

Hon bär sina tatueringar med stolthet, även om det nu är till tiaran på Nobelfesten, och har tre tatueringar: en på ryggen, en vid ankeln och en större som brer ut sig över revbenen.

Solsymbolen som hon har strax under nacken är extra omskriven, då den skymtats både på Nobelfest och Elle-gala, och hon har flera gånger valt klänningar som framhäver den häftiga tatueringen.

Prinsessan Sofias tatuering
Prinsessan Sofia har flera gånger visat upp sin solsymbol.

”Ruskigt svårt att se”

Det har även visat sig att prinsessan Madeleines make Chris O'Neill lagt sig under nålen. Till skillnad från Sofia har han dock valt att inte visa den i samband med kungliga tillställningar.

Annons

Tatueringen är belägen på höger axel. Trots att Svensk Damtidning försökt reda ut vad tatueringen ska föreställa så går det inte att beskriva motivet på något annat sätt än oklar.

– Det är ruskigt svårt att se. Men visst, man kan kanske tolka vissa av linjerna så att det ser ut som lejonet på Chelseas klubbsköld. Det är inte omöjligt. Och om han dessutom försökt täcka över den, så skulle det förklara varför man inte ser så tydligt, har Expressens fotbollsjournalist Johan Larsson sagt till Svensk Damtidning.

Här fångas Chris på bild med sin tatuering

Tatueringen har Chris haft i minst tio år. Förra året kunde Svensk Damtidning dessutom bjuda på bilder när Chris satt i solstolen på en beach i Miami och visade upp sin tatuering.

Det man då kunde konstatera var att den stor, rund, men också med ett motiv som är extremt svårt att urskilja. Då är Sofias solsymbol en betydligt enklare kartläggning.

Oavsett står det i alla fall klart att Sofia och Chris delar beslutet att tatuera sig, något som sticker ut i en kungafamilj där tatueringarna annars lyser med sin frånvaro.

Chris O'Neill
Här är Chris O'Neill med sin oklara tatuering.

Foto: TT/Svensk Damtidning

Annons