Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Detaljen som väcker frågor – Frederiks markering efter otrohetsryktet

09 nov, 2023, 18:00 

Nya bilden på kronprins Frederik väcker frågor.

Annons

Kronprins Frederik fastnade på bild när han umgicks med den mexikanska modellen Genoveva Casanova i centrala Madrid. Sedan dess har den danska kungligheten omgärdats av otrohetsrykten.

Se magiska kärleksögonblicket mellan Mary och Frederik – när de tar privata bilden!Brand logo
Se magiska kärleksögonblicket mellan Mary och Frederik – när de tar privata bilden!

Enligt spanska skvallertidningen Lecturas ska de ha umgåtts i tolv timmar och bland annat gått på en konstutställning, en parkpromenad och en middag på den exklusiva restaurangen ”El Corral de la Morería”.

Den spanska tidningen påstår även att Frederik ska ha tillbringat natten med Genoveva Casanova den 25 oktober.

Kronprins Frederik och kronprinsessan Mary
Det stormar kring kronprins Frederik efter bilderna i spanska skvallertidningen Lecturas.

Modellen dementerar kraftfullt

Samtidigt som fotografierna publicerades i Lecturas, gick Genoveva Casanova ut och kraftigt dementerade att hon och kronprins Frederik skulle ha någon typ av romantiskt förhållande.

Annons

”Varje påstående av den här typen saknar inte bara fullständigt sanningen utan ger också en felaktig bild av fakta på ett illvilligt sätt. Det här är redan i händerna på mina advokater, som kommer att ta de relevanta stegen för att skydda min rätt till heder, sanning och privatliv”.

Hovet skriver i en kommentar till spanska Lecturas:

Vi har haft en policy i flera år att vi inte kommenterar eller bekräftar detaljer i relation med hänsyn till integritet. Vi vill betona vår skyldighet att respektera integriteten för familjemedlemmar i kungahuset, inklusive kronprinsen.

Nya bilden på Frederik väcker frågor

Sedan rykten har spanska Lecturas fortsatt att granska varje steg kronprins Frederik tar – och nu uppmärksammat en detalj som även danska Se och Hör snappat upp.

I ett inlägg på danska kungahusets Instagram annonserar han att anmälningarna till nästa års Royal Run öppnat. Han gör det genom att vinka till kameran, där man även tydligt kan se hans vigselring.

Om det är ett sätt att markera mot otrohetsryktena, eller om det bara är en slump, är oklart – men detaljen har i alla fall fått stor spridning, mitt i en tid då det stormar kring kronprinsen.

Foto: TT/Instagram

Annons