Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Detaljen som visar hur nära prinsessan Sofia står Isabella Löwengrip

26 dec, 2018, 10:00 
Margareta
Entreprenören Isabella Löwengrip har ett stort nätverk, däribland är prinsessan Sofia en nyfunnen vän. Och hon tycks dessutom ha inspirerat Sofias senaste val.
Annons

Valet av den röda klänningen som prinsessan Sofia bar häromdagen visar inte bara hur väl Sofia klär i rött. Det bevisar också hur nära hon står entreprenören Isabella Löwengrip.

Men låt oss ta det från början.

Då och då ser vi bilder på sociala medier där prinsessan Sofia lunchar med olika svenska företagare. Och en av dem tycks hon ha kommit lite extra nära. För några veckor sedan, när Isabella Löwengrip gick igenom ett tuff tid skrev hon nämligen om hur Sofia var hennes stora stöd.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
Entreprenören Isabella Löwengrip.
Entreprenören Isabella Löwengrip.

“På kvällen var det Project Playgrounds middag. Det är en organisation jag gärna stöttar. Samt att jag behövde sysselsätta mig. Prinsessan Sofia, som har kommit och bli en vän till mig det senaste året, såg direkt att jag mådde dåligt. Hon är en sådan vän som snappar upp allt direkt”, skrev Isabella då på sin blogg.

Annons

De träffades i somras och har sedan dess setts privat.

“I dag åt jag lunch med prinsessan Sofia (och lilla Gabriel), jag har verkligen sett fram emot att ses. Vi sågs på en middag innan sommaren och jag slogs av då vilken fin människa hon är. Stort hjärta, skarp, framåt och genuin. Vi pratade om tvåbarnslivet (Sally och Alexander fyller år samma dag!) och våra passioner om att vilja förändra och göra skillnad för människor”, har Isabella skrivit tidigare på sin blogg.

Inspirerar till klädval

Prinsessan Sofia i den röda klänningen från Lilli Jahilo.
Prinsessan Sofia i den röda klänningen från Lilli Jahilo.

Nu verkar Isabella dessutom ha inspirerat prinsessan Sofia. Entreprenören bär nämligen gärna kläder från märket Lilli Jahilo. Ett relativt okänt märke, men som faktiskt vunnit priser här i Sverige även om det är baserat i Estland.

Annons

När prinsessan Sofia dök upp på drottning Silvias första födelsedagsfirande bar hon inte bara märket som Isabella Löwengrip ofta väljer, utan hon bar en exakt likadan klänning som Isabella har i sin garderob! Nämligen Lilli Jahilos klänning av modellen Adele.

Vännerna verkar alltså inspirera varandra, och just denna gång verkar Isabella ha tipsat prinsessan om en ny designer att välja plagg från.

Foto TT, IBL

Läs mer

Annons