Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Detaljer om Madeleines hemliga 40-årsfest avslöjade: "Mina spioner på slottet säger.."

06 jan, 2022, 09:00 
Prinsessan Madeleines hemliga 40-årsfest

Johan T Lindwall ser fram emot ett kungligt superår 2022 och redan nu kan Svensk Damtidning avslöja några spännande detaljer om prinsessan Madeleines 40-årsfest – i Sverige!

Annons
Har du koll på de kungliga snackisarna från vecka 50?Brand logo
Har du koll på de kungliga snackisarna från vecka 50?

Vilket underbart kungligt superår vi har framför oss. Redan om bara ett par veckor är det en liten sessa ute på Haga som fyller jämnt. Allas vår älskade prinsessan Estelle fyller tio år och det kommer ju så klart uppmärksammas på alla sätt och vis. Men de stora kungliga högtiderna som vi verkligen ser fram emot inträffar alla tre i sommar: Prinsessan Madeleines 40-årsdag, prins Williams 40-årsdag och kronprinsessan Victorias 45-årsdag!

Jag kan avslöja att “mina små spioner på slottet” nu berättar att det planeras storslagen baluns när prinsessan Madeleine blir 40 år. Om inte fortsatt pandemi sätter käppar i hjulet så har prinsessan Madeleine med familj planerat att ha stort kalas i dagarna två ute på Drottningholms slott. Prinsessan Madeleine fyller år fredagen den 10 juni. Räkna med kalas den dagen och även dagen efter på lördagen. Mina små spioner rapporterar att det planeras både familjemiddag och stor kompisfest! Förstå vad Madeleine har längtat efter detta när hon har suttit i karantän i USA och håll nu hålla alla tummar för att det inte blir nya restriktioner.

Prinsessan Madeleine
Prinsessan Madeleine fyller 40 år den 10 juni.

Elva dagar efter prinsessan Madeleine är det dags för nästa 40-årskalas. Då i Storbritannien och prins William. Räkna med rejält kalas även där. Men den födelsedagen jag är övertygad om att vi alla längtar till mest under 2022 är utan tvekan kronprinsessan Victorias 45-årsdag. Jag ska till Öland. Ses vi där?

Johan T Lindwall
Chefredaktör & ansvarig utgivare

Foto: TT

Annons