Detaljerna i nya bilderna på Alexander och Gabriel

detaljerna i nya bilden på aexander och gabriel
Har ni sett de nya bilderna på Carl Philip och Sofia i vårsolen? Vi har upptäckt några detaljer som du kanske inte tänker på vid första anblick!
Annons

Få upptäckte dem men det var faktiskt Carl Philip och Sofia, med sönerna Alexander och Gabriel i släptåg, som flanerade på Strandvägen i Stockholm häromveckan.

Bilderna på kungligheterna publicerades först i den norska tidningen VG och visar en avslappnad familj som njuter av det fina vårvädret. Vi har också upptäckt några detaljer som man kanske inte lägger märke till vid första anblick

Annons
Annons
sofia carl philip vg
Prins Carl Philip och prinsessan Sofia lämnade Villa Solbacken för en dag på stan tillsammans med sönerna.
 1. Alexander och Gabriel har matchande kängor.

  Det skiljer bara 18 månader mellan de små prinsarna och Alexander är förstås lillebror Gabriels stora idol. Så för att undvika avundsjuka, och även hålla koll på skorna i kapprummet på förskolan, har prinsparet valt att köpa likadana skor till sina söner. Både gulligt och praktiskt!

 2. Bilderna är tagna utanför Hotel Diplomat – en kungligt favoritställe. Det är framförallt prinsessan Birgitta som tycker om hotellet och den tillhörande restaurangen. När hon är hemma i Stockholm, och inte bor hos kungaparet, checkar hon alltid in på i ett av Diplomats flotta rum med utsikt över Strandvägen.
 3. Alexander har jackan öppen. Kanske ville han ha jackan på samma sätt som mamma Sofia eller så är han i den åldern där man gärna sätter emot lite mot föräldrarna. Men som tur värmde solen den här dagen, så lillprinsen frös säkert inte.
 4. Gabriel har ändrat hårfärg. Senast vi såg Carl Philips och Sofias minsting hade han ljusblont hår, precis som mamma Sofia när hon var liten. Men nu har håret mörknat en aning, vilket gör att han ser betydligt större ut.
Annons

Foto: VG/TT

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

3 kommentarer till “Detaljerna i nya bilderna på Alexander och Gabriel”

 1. Surkärring skriver: 20 april, 2020

  Nej, inga fler gåtor att lösa. Oförskämt mot läsarna.


 2. josefin skriver: 20 april, 2020

  Oh vad spännande! Aldrig hade jag kunnat tro att Alex hade jacka öppen. DÄREMOT hade jag kunnat tro att prinsparet skulle följa ràden om social distans o inte ta till sig flockbeteende strosande pà Strandvägen i solens sken. Man kan àberopa folkvettet, men icke alla tillhör ju folket med vettet.


  1. Måntand skriver: 25 april, 2020

   Det är inte förbjudet att röra sig ute om man är frisk. En del gör det, andra går knappt ut alls. Det får man just bestämma själv så länge man följer råden. Prinsparet har nog koll på läget ska du se.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Annons
Annons
Annons
Laddar