Detaljerna i nya bilderna på Alexander och Gabriel

detaljerna i nya bilden på aexander och gabriel

Har ni sett de nya bilderna på Carl Philip och Sofia i vårsolen? Vi har upptäckt några detaljer som du kanske inte tänker på vid första anblick!

Få upptäckte dem men det var faktiskt Carl Philip och Sofia, med sönerna Alexander och Gabriel i släptåg, som flanerade på Strandvägen i Stockholm häromveckan.

Bilderna på kungligheterna publicerades först i den norska tidningen VG och visar en avslappnad familj som njuter av det fina vårvädret. Vi har också upptäckt några detaljer som man kanske inte lägger märke till vid första anblick

sofia carl philip vg

Prins Carl Philip och prinsessan Sofia lämnade Villa Solbacken för en dag på stan tillsammans med sönerna.

  1. Alexander och Gabriel har matchande kängor. Det skiljer bara 18 månader mellan de små prinsarna och Alexander är förstås lillebror Gabriels stora idol. Så för att undvika avundsjuka, och även hålla koll på skorna i kapprummet på förskolan, har prinsparet valt att köpa likadana skor till sina söner. Både gulligt och praktiskt!
  2. Bilderna är tagna utanför Hotel Diplomat – en kungligt favoritställe. Det är framförallt prinsessan Birgitta som tycker om hotellet och den tillhörande restaurangen. När hon är hemma i Stockholm, och inte bor hos kungaparet, checkar hon alltid in på i ett av Diplomats flotta rum med utsikt över Strandvägen.
  3. Alexander har jackan öppen. Kanske ville han ha jackan på samma sätt som mamma Sofia eller så är han i den åldern där man gärna sätter emot lite mot föräldrarna. Men som tur värmde solen den här dagen, så lillprinsen frös säkert inte.
  4. Gabriel har ändrat hårfärg. Senast vi såg Carl Philips och Sofias minsting hade han ljusblont hår, precis som mamma Sofia när hon var liten. Men nu har håret mörknat en aning, vilket gör att han ser betydligt större ut.

Foto: VG/TT