Detta är det mystiska paret som var med på kungliga familjesemestern

Detta är det mystiska paret som var med på kungliga familjesemestern
NU GRATIS

Vilka är personerna som umgås med kungafamiljen under semestern i Florida? Vi reder ut alla lösa trådar!

Tidigare i veckan kom bilder på när prinsessan Sofia och prins Carl Philip var barnfria och strosade runt på gatorna i Miami Beach. Med sig hade de varken kungaparet eller prinsessan Madeleine med familj, trots att de alla befann sig i Florida under dessa dagar.

Istället såg vi dem shoppa med en mörkhårig kvinna och en blond man. Nu kan vi avslöja vilka dessa mystiska personer är!

Kvinnan är nämligen Stina Andersson och hennes make Johan Andersson.

Paret under prins Alexanders dop.

Stina har varit prinsessan Sofias nära vän under en lång tid, och var exempelvis med under Sofias väldigt intima möhippa, där bara de allra närmsta fick en inbjudan. Stina driver dessutom ett skomärke som Sofia ofta bär. Paret är, precis som prinsparet, småbarnsföräldrar och de båda familjerna ses ofta privat. De har även varit självklara gäster vid diverse kungliga evenemang, från de båda kungliga dopen till prinsparets bröllop och Carl Philips olika designlanseringar.

Och nu semestrar de med Carl Philip, Sofia och kungaparet i Madeleines nya hemstad.

Bär samma kjol

Att det är Stina på de nya semestebilderna blir tydligt när du granskar kvinnans klädesplagg. Stina bar nämligen samma kjol under shoppingturen som när hon senare lade ut en bild på sitt företags Instagramsida, en bild som hon platstaggade med Miami, Florida.

Redan den 30 december lade Stina upp sin första Instagrambild från Florida, då från Key Biscayne. Kanske var även prins Carl Philip och prinsessan Sofia med då och firade in det nya året med havet som närmsta granne.

 

Foto TT, IBL