Detta köpte kungen och Silvia i julklapp till barnen

Detta köpte kungen och Silvia i julklapp till barnen
Är du nyfiken på vad kungen och drottningen köpt i julklapp i år? Vi vet!
Annons

Julen är verkligen gåvornas högtid! De allra flesta ger sina nära och kära julklappar och det gäller även kungafamiljen. Många blev dock förvånade när självaste kung Carl Gustaf dök upp bland hyllorna mitt i julhandeln. Det var i tisdags som några uppmärksamma julhandlare såg kungen på Sickla köpkvarter i Stockholm, berättar Aftonbladet.

Kungen köpte julklappar på Akademibokhandeln

Kungen strosade avslappnat runt inne på Akademibokhandeln och stannade då och då till bland bokhyllorna. Böckerna som fångade hans uppmärksamhet var om historia, matlagning, djur och natur.

Efter en stund verkade kungen ha hittat det han letat efter och begav sig mot kassan med sju böcker, berättar ett ögonvittne. Personalen hjälpte till med inslagningen medan kungen passade på att ta ytterligare ett varv i affären.

Annons
Annons
Kungen och drottningen
Kanske har både kungen och drottningen köpt varsin bok i julklapp till varandra!

Även drottningen har varit i farten och köpt julklappar. I lördags siktades hon på varuhuset NK berättar vårt ögonvittne och precis som kungen kikade hon runt i bokaffären. Där köpte hon boken Nobel som släpptes nu i höstas.

Boken är skriven av den Augustprisbelönade författaren och journalisten Ingrid Carlberg och har fått fantastiska recensioner. Kanske var det den boken som låg under granen till kungen i år? Drottningen sågs även köpa gröna kabinväskor designade av Bernadotte & Kylberg samt två top case från Horizon!

Annons

Foto: TT

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Laddar