Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Detta ska Madeleines dotter heta – här är alla namn och hertiginnedöme

12 mar, 2018, 11:20 
Margareta
Margareta
Den traditionella konseljen efter en kunglig födsel äger rum just nu och vi har fått veta vad prinsessan Madeleines och Chris O'Neills tredje barn heter, och vilket landskap som fått en ny hertiginna.
Annons

Kung Carl Gustaf och kronprinsessan Victoria har gjort det förr, och nu var det dags igen för Konselj där kungen skulle avslöja namn och hertiginnedöme på prinsessan Madeleines och Chris O’Neills nya dotter.

Och det blev flera vackra namn och ett fint landskap som fick en ny hertiginna. Barnets fulla namn är Adrienne Josephine Alice, prinsessan av Sverige och hertiginna av Blekinge.

Se filmen från konseljen!

Videon kunde inte hittas

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Prinsessan Madeleine och Chris O’Neill har ju sedan tidigare två barn, även de med fina namn. Prinsessan Leonores namn och titel är Leonore Lilian Maria, prinsessa av Sverige, hertiginna av Gotland. Prins Nicolas heter Nicolas Paul Gustaf, prins av Sverige, hertig av Ångermanland.

Foto IBL, Kungahuset.se

Annons