Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Dianas ex James Hewitt mår bra - dejtar en svenska

28 maj, 2012, 10:05 
Agneta Nisbeth
Annons
Dianas ex James Hewitt

Hittad! Prinsessan Dianas före detta älskare James Hewitt mår superbra. Han golfar då och då med Helsingborgs-tjejen Annie Cooper och…

James Hewitt, 54, golfar numera med Helsingborgs-tjejen Annie Cooper, 28. På 1990-talet var ju James prinsessan Dianas ridlärare och älskare som ni kanske minns. Men sålde sen helt fräckt ut henne i brittisk tv, och berättade rätt ingående vad de haft för sig. Något man inte gjorde ostraffat i Diana-land då, svärta ner ett helgon. James blev snabbt Englands mest hatade och jagade man. Och gick upp i rök.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Men titta, vem poppar upp igen, om inte James. I spanska Marbella! Här lever han i sus och dus sen fem år med vin, kvinnor och galej. Och det på sin egen ägandes restaurang “The Polo House”, som just haft nypremiär efter ett uppiggande lyft à 10 miljoner kronor, som James stenrike businesskompanjon Ram Nandkinshore slantat upp. George Clooney och Rod Stewart går förresten hit ibland.

Och Annie då, svenska Annie? Jo, henne sågs James spela golf med här om veckan på lyxanläggningen “La Cala Resort” i Mijas, en bit utanför stan skriver Mail Online. Annie dumpades förra året av Chelsea-proffset Ashley Cole som nog är en bättre fotbollsspelare än pojkvän, och inte alls särskilt snäll, och skådespelande Annie som är fint utbildad har gjort succé i England i tv-såpa serierna “Coronation street”, “Hollyoaks” och “Skins”. Hon är född i Helsingborg men uppväxt i London och skojar gärna om sitt partytrick – att gå ner i spagat från tre håll. Fråga oss inte hur hon gör. Vigt låter det i alla fall!

Av Marianne Rolfstadius

Foto: Stella Pictures

Annons