Dianas hemliga brev till Harry hittat – orden ger rysningar

Prinsessan Diana har varit död i 22 år.Ändå lyckas hon fortfarande skänka tröst åt sina söner.

Prinsarna William och Harry var bara 15 och 12 år gamla när deras mamma Diana avled i en bilolycka i Paris. Det här har såklart satt djupa spår hos pojkarna – som vid flera tillfällen talat om hur sorgen påverkade deras uppväxt och personligheter.

– Jag var väldigt nära ett totalt sammanbrott flera gånger, har Harry sagt i en intervju.

– Mitt liv var ett totalt kaos. All den här sorgen som jag hade vällde upp och jag insåg att jag hade en massa saker att bearbeta.

Prins Harry i kaos

Harry och Meghan visar stolta upp sonen Archie.

Harrys liv är fortfarande turbulent. Han har hamnat på kollisionskurs med resten av kungafamiljen och stora delar av Storbritannien på grund av sina planer att bryta sig loss från det brittiska kungahuset.

Men kanske kan några ord från hans avlidna mamma hjälpa Harry att finna ro. Paul Burell, Dianas tidigare butler, har skrivit ett inlägg på Instagram som lockat fram både tårar och hjärt-emojis från hans följare.

“Nu när Harry, Meghan och Archie ska börja ett nytt liv, så blir jag påmind om några starka ord som prinsessan Diana skrev till mig för många år sedan. Det är en mammas uttryck för en villkorslös kärlek som är lika passande idag som när hon skrev dem för 24 år sedan”, skriver Burell i sitt inlägg.

Dianas fina ord

Brevet innehåller ett budskap riktat direkt till Harry och William.

“Jag älskar mina pojkar till döds och jag hoppas att fröna jag har sått kommer att bidra med all styrka, kunskap och stabilitet som behövs”, skrev Diana i brevet.

I Pauls kommentarsfält kan man se att det framgrävda brevet har skakat om ordentligt. Flera följare skriver att Dianas ord gått rakt in i hjärtat på dem.

503 Service Unavailable

Foto: TT