Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Dianaspecial - extra tjockt nummer ute i morgon

30 aug, 2017, 09:50 
Rebecca Wictor
Johan T Lindwall pratar i SVTs morgonstudio om Diana.
Annons

I morgon är det 20 år sedan prinsessan Diana förolyckades i Paris. Till minne av Diana släpper vi på Svensk Damtidning ett extra tjockt specialnummer på 96 sidor där du kan läsa allt kring folkets prinsessa. Med anledning av minnesdagen intervjuades chefredaktör Johan T Lindwall i SVTs morgonstudio.

“Jag tror att den händelsen är, precis som mordet på Olof Palme och Estoniakatastrofen, man vet exakt var man var när man hörde den. Jag var själv hemma i Stockholm och satte på tv:n och hade BBC på och såg de här hemska bilderna från Paris när det rullade i nederkant “Princess Di has died” och det här var kring 5 på morgonen och en chock för alla.”

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

“Vi kommer aldrig någonsin mer i modern tid,  få se en kunglighet som prinsessan Diana, hon och Grace Kelly är de största kungligheterna genom tiderna i världen. Hon stod för något som var otroligt speciellt. Hon var folkets prinsessa”.

Se hela klippet här:

Annons