Direkt från Miami! Se nya bilden på Madeleine och barnen

ny bild på prinsessan madeleine med leonore och nicolas i miami.

Vilken toppendag det blev för Leonore och Nicolas när de fick följa med mamma Madeleine till konstnären Romero Brittos ateljé i Miami. Nu får vi se ytterligare en bild på skaparglädjen!

Dagen i konstnären Romero Brittos ateljé kommer Madeleine och barnen att bära med sig länge. För visst var det en fantastisk känsla att få gå loss med all den där målarfärgen på de där stora dukarna. Bilderna på Leonore och Nicolas, som Madeleine publicerade på sitt Instagram-konto häromveckan, får oss verkligen att le. Man kan riktigt se hur barnen njuter med penslarna i högsta hugg. Att det dessutom var sina självporträtt de skulle färgglada gjorde förstås det hela ännu roligare. Och nu får vi se ytterligare en bild på skaparglädjen!

Madeleine och barn spexade loss i Miami

Den här gången är det Romero Britto själv som väljer att publicera en bild från konstnärsstunden. På bilden ser vi hur hela gänget poserar inuti en stor ram som det står “Miami på”. Och återigen ser vi hur mycket Leonore och Nicolas njöt av den roliga utflykten – och lite egentid med mamma Madeleine.

Konstnären Romero Britto är en nära vän till Madeleine

Romero Britto är en känd konstnär och vän till både prinsessan och drottning Silvia. Han har varit med vid flera Childhood-galor i New York och är själv starkt engagerad i flera välgörenhetsorganisationer. Att prinsessan Madeleine nu har flyttat till Miami gör förstås att vännerna kan ses mer regelbunden och av bilderna att döma verkar har han även en god relation till Leonore och Nicolas.

Men detta blir inte Romeros första kungliga jobb. Han har bland annat målat ett porträtt av drottning Silvia sedan tidigare. Dessutom målar han på ett sätt som sägs falla prinsessan Madeleine i smaken.

Romero Britto drottning silvia

Konstnären Romero Britto och drottning Silvia på en utställning på Galleri Futura i Stockholm, år 2012.

Foto: TT, Instagram