Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Dök upp efter långa tystnaden – stal showen!

19 jun, 2023, 11:00 
Minna Sarpaneva
Prins Daniels syster Anna Westling Söderström
Anna Westling Söderström stal showen

Alla ögon var på Anna Westling Söderström i helgen – se Svensk Damtidnings exklusiva bilder här!

Annons

Det är sommar, skog och mark blomstrar och kärleken lika så!

Prins Daniels kusin, Sara Westling, sa ja till kärleken Jesper i helgen, och naturligtvis var Kronprinsessparet på plats för att fira det lyckliga paret.

Det här är Anna WestlingBrand logo
Det här är Anna Westling

Det var dock en annan av bröllopsgästerna som väckte uppmärksamhet – ingen mindre än prinsens syster, Anna Westling Söderström.

Romantiska bröllopet

Det var en helg i kärlekens anda för familjen Westling. Hela familjen samlades i vackra Borgs kyrka i Norrköping när Sara Westling och hennes Jesper förklarade sin kärlek för varandra.

Annons
Olle Westling och Anna Westling Söderström
Anna Westling och pappa Olle Westling hälsar glatt på andra bröllopsgäster. I bakgrunden till vänster: Ewa Westling.

Svensk Dam var på plats när brudparet firades utanför kyrkan efter den romantiska vigseln och vilken dag det var! Solen sken och stämningen var på topp. Vi fick ta del av glädjen under kärleksfesten, och fick även en kommentar av Anna Westling Söderström.

– Ja, jättefint! Svarade prins Daniels syster med ett leende när Svensk Dams reporter frågade om det var ett fint bröllop.

Anna Westling Söderström strålade i färggranna klänningen

På tal om Anna Westling Söderström. Stilsäkra modeval är inget som är främmande för prins Daniels syster. Hon är alltid elegant och välklädd i kungliga såväl som privata sammanhang, och helgens bröllop var inget undantag.

Annons
Anna Westling Söderström
Anna Westling Söderström strålade i sina färggranna klänning!

Anna dök upp i en härligt sommarklänning med dramatiska volanger och starka färger, och vi kunde inte hålla ögonen borta från henne. Prins Daniels syster matchade klänning med kilklacksandaler i samma gula nyans som klänningen. Så snyggt, hon har verkligen prickat in sin personliga stil!

Annons