Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Doldisprinsessans galna lyxkonsumtion – in på topplistan

11 jan, 2023, 06:00 

Hon slår sig in på en andraplats direkt.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
Ingrid Alexandras oväntade ord om EstelleBrand logo
Ingrid Alexandras oväntade ord om Estelle

Varje år deltar alla kungligheter världen över i ett antal events och uppdrag där deras jobb är att representera sitt land och kungahus, något som såklart då även resulterar i ett antal uppvisade modeögonblick.

På bloggen UFO No More har man tagit på sig uppdraget att leta upp och identifiera vilka plagg, smycken och accessoarer de olika kungligheterna bär och så här efter ett år är över har vi fått en samlad statistik på den totala uppskattade kostnaden för årets garderob.

När sajten sammanställer de plagg som dels är nya för året och dessutom har kunnat identifieras och antingen tagit reda på det faktiska priset eller ett uppskattat pris är det furstinnan Charlene som toppar listan för högst totalsumma spenderad över året. Charlene älskar lyx och det är ingen förvåning att hon med god marginal är den som spenderat allra mest. Kikar vi däremot på andraplatsen hittar vi ett ansikte som inte är lika välbekant.

Annons

För första gången är prinsessan Olympia av Grekland varit med på listan och hon kniper direkt en andraplats med 51 identifierade plagg till ett värde av ungefär 2,5 miljoner kronor under året. Med ett snittpris på ungefär 65 000 kronor per plagg eller smycke är hon även där nummer två på listan efter Charlene.

Maria-Olympia med sina bröder prins Aristides och prins Constantine när Ingrid Alexandra fyllde 18.

Olympia är något av en doldis bland de europeiska kungligheterna men 26-åringen gjorde ett starkt intryck tillsammans med två av sina bröder när de gästade Ingrid Alexandras 18-årsfirande under sommaren 2022.

Annons