Donald Trumps utspel i natt – ringde upp Daniels vän

Trump ringde upp prins Daniels vän.
Donald Trump ringde ett viktigt samtal mitt under coronakrisen. I andra änden fanns, oväntat nog, en vän till prins Daniel.
Annons

Prins Daniel och Hans Vestberg har ett intimt samarbete på affärssidan – och en varm vänskap vid sidan av detta. Hans har varit en del av prins Daniels Fellowship, projektet som Daniel driver för att ge understöd till unga, lovande entreprenörer.

Annons

Men deras relation rymmer mer än prat om start-ups och ekonomi. 2013 satt Hans bredvid Daniel och prinsessan Estelle när son och dotter var på en handbollsmatch på Hovet i Stockholm. Estelle och Hans pratade med varandra, och det syntes att Hans har en fin relation till prinsessan.

Annons

Coronavirus: Trump ringde prins Daniels vän

Trump ringde upp prins Daniels vän.
Trump ringde upp prins Daniels vän.

Numera är Hans vd för den amerikanska telekomjätten Verizon. I egenskap av detta blev han nyligen uppringd av president Donald Trump, som ringde till flera amerikanska telekomföretag för att ge beröm för hur de hanterat coronakrisen. Verizon och dess konkurrenter har behållit hög funktionalitet trots de svåra omständigheterna. Man har också valt att ge låginkomsttagare uppskov med sina telefon- och interneträkningar.

Hans gjorde ett uttalande efter samtalet med Donald Trump.

– Vi var stolta över att kunna lyfta fram Verizons nätverksduglighet för USA:s president. Våra nätverk fungerar som en nödvändig livlina idag – och varje dag – och fortsätter att prestera på samma sätt som våra kunder har kommit att räkna med. Vår personal levererar viktig uppkoppling och nödvändiga produkter och tjänster till miljoner amerikaner, företag och människor på frontlinjen. Vi är alla en del av detta, säger Hans.

Annons

Hans var tidigare vd för den svenska telekomjätten Ericsson.

 

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

3 kommentarer till “Donald Trumps utspel i natt – ringde upp Daniels vän”

  1. Minna skriver: 1 april, 2020

    Vilken nyhet


  2. Va skriver: 1 april, 2020

    Bra gjort prinsen.


  3. josefin skriver: 2 april, 2020

    Det màste ju nästan rubriceras att Daniels affärskontakter räddar folk i nöd i USA. Hur kan tidningen undvika att ge Daniel credit för detta? Tror ni Daniel kan bli hedersmedborgare tack vare detta, i alla fall honorärkonsul 🙂


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Laddar