Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagenSollidens slott

Doria Ragland om att bli mormor: "Jag är väldigt glad"

15 okt, 2018, 12:06 
Annie-Li Eriksson
I dag fick vi veta att Meghan och Harry ska få en liten prins eller prinsessa nästa vår. Nu öppnar Meghans mamma, Dorian Ragland, upp sig och berättar om känslorna inför att bli mormor.
Annons

Bara några timmar efter att prins Harry och Meghan landat i Sydney, Australien, går brittiska hovet ut med att Meghan är gravid.

Dorias första barnbarn

Lyckönskningarna strömmar in från världens alla hörn och en av dem som har gratulerat hertigparet är Meghans mamma Doria, 62.

“Fru Ragland är väldigt glad över nyheten och ser fram emot att välkomna sitt första barnbarn”, skriver Kensington Palace.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Hovet gick ut med den glädjande nyheten under måndagsmorgonen på Twitter:

“Hertigparet av Sussex är glada över att meddela att hertiginnan väntar barn och att barnet är beräknat att komma våren 2019”.

När Doria blir mormor kommer vi förmodligen att få se mer av henne i Meghans nya hemland. Hon kommer att resa fram och tillbaka mellan USA och England för att stötta Meghan med kungafamiljens nya småtting.

Doria är socialarbetare men jobbar även som yoga-instruktör i Los Angeles. Trots avståndet har hon och Meghan en när relation. Hon var ju den enda familjemedlemmen på Meghans och Harrys bröllop i våras.

I vår får Doria Ragland och prins Charles ett barnbarn.
I vår får Doria Ragland och prins Charles ett barnbarn.

Foto: IBL

 

Annons